| millar a întrebat:

Buna TPU, am si eu o problema, acum ceva timp 2-3 ani am fost la dentisit si mi-a pus o plomba, nu imi aduc aminte daca mi-a omorat nervul. De ceva timp imi simt dintele ciudat si cand il ating cu limba ma doare putin si mai am un miros neplacut al gurii desi ma spal pe dinti de doua ori pe zi nu scap de el, am incercat multe paste de dinti.
Am fost la dentist si mi-a spus sa folosesc o pasta de dinti, fara niciun efect dupa o folosire indelungata.
O alta chestie pe care am observat-o este aceea ca limba mea mai mereu este alba sau daca consum suc cola (consum foarte rar) limba mea se face neagra.
Nu stiu daca este din cauza dintelul ca nu mi-a omorat nervul, poate a murit laughing sau nu a facut cum trebuia sau sa fie altceva.
A mai patit cineva asta, puteti sa imi recomandati o pasta de dinti o metoda ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| aditimus a răspuns:

De ce nu mergi la dentist sa iti faca un control, radiografie?

| millar explică (pentru aditimus):

Am fost la cabinetul unde mi-am facut plomba si mi-a recomandat o pasta de dinti apoi a venit carantina iar acum as vrea sa ma duc la un alt cabinet dar am si bacul si pierd cam mult timp pe drum

| aditimus a răspuns (pentru millar):

Pune sanatatea pe primul loc acum inainte sa te dai cu capul de pereti.

| AlleXuSS a răspuns:

Salut daca dintele la care ti-a pus plomba a fost cariat pana jos te intreaba daca vrei sa-ti omoare si nervul(cel putin asa am patit eu)dar sincer sa fiu si eu am o plomba in gura mirosul este de la plomba te asigur dar in rest alte probleme nu am stii ca nu ar trebui sa dai cu apa fierbinte sau ceva prea rece pe langa dinte in rest depinde si cat de bine ti-a pus plomba acolo