| Iuliana_Andreea_1996 a întrebat:

Buna TPU! Daca a patit cineva asa, sa imi scrieti.
De multe ori dupa-amiaza imi obosesc ochii repede si trebuie neaparat sa dorm. Si cateodata cand ma uit atenta la tavan, la pamant sau la orice altceva..vad asa cum se mareste si parca vine spre mine.
Alteori pe partile laterale ale ochilor vad ceva care trece sau se misca dar de fapt nu e nimic. Spre exemplu eram odata in bucatarie iar pe partea stanga a ochiului am vazut ca parca a trecut cineva dar nu era nimeni.
Ce ar putea sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

I-ati o tensiune, si o glicemie sa vezi daca sunt bune, si mergi la medic sa ti faci analizele noi nu stim ce poti avea tu, numai un consult medical va diagnostica adevarata cauza, ce varsta ai?

| Iuliana_Andreea_1996 explică (pentru CristiDinBucuresti):

19 ani.
Glicemia mea întotdeauna a fost buna, 80.
Iar despre tensiune la fel. Doar ca mai am momente cand ba scade, ba creste. Problema la mine mai sunt si ametelile si durerile de cap...care nu stiu de la ce provin. Am facut RMN in care-mi s-a gasit doar un chist si mi-a spus ca nu e de el. Si vineri am mai repetat odata RMN-ul sa vad dimensiunile chistului daca a mai crescut sau nu. Dar durerile mele de cap nu.s din cauza asta...asa mi-a zis.
Probabil chiar am o problema oftalmologica. Acolo nu am mai fost de vreo 2 ani.

| RAY a răspuns:

O problema neurologica sau oftamologica, vezi de un rmn la creier si un control oftamologic sau ameteala vezi de multivitamine si multe fructe, legume

| gogu220 a răspuns:

Despre secvenţa din bucătărie e posibil să fi trecut o pasăre prein derptul geamului, şi pentru o fracţiune de secundă ai surprins acea umbră cu coada ochiului.
Acum este adevărat că lipsa vitaminelor din organism poate duce la dezechilibre, pentru că ce găsim acum la magazine sunt un fel de plastic forţat să se coacă, sunt frumoase şi mari dar nu au nici gust nici vitamine. Caută fructe şi legume de la curte,

| Iuliana_Andreea_1996 explică (pentru gogu220):

Nu a trecut nicio pasare, pentru ca nu e prima oara cand mi s-a întamplat? Am senzatia ca si cum s-ar misca ceva dar de fapt nu e nimic.