|

Cand eram mai mic nu luam in serios sanatatea dentara, am avut o carie la dintele din fata si m-a afectat foarte mult in viata de zi cu zi, acum am 16 ani, de la 13 aproximativ ma spal pe dinti, am fost la dentist si mi-a spus ca se va rezolva, a curatat zona si a pus un material peste, ideea este ca nu s-a rezolvat deloc, tot este foarte sesizabil ca dintii din fata nu arata exact la fel, acum o sa raman cu asta pentru todeauna? Daca merg la alt dentist de preferat unul mai bun poate schimba ceva? Arata oribil, nu zambesc pentru ca nu vreau sa se observe dar e aiurea, ma afecteaza inca, ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Mergi la un dentist adevărat, de preferat o clinică mai de Doamne Ajuta si spune ca ai o problema cu estetica.Ca soluții de durata si estetice ai doua variante.Prima este,,fatetarea,, dinților cu fațete ceramice, o sa te coste, tine mai mult ca plombele dar mai putin ca niște coronițe.A doua este,, îmbrăcarea,, cu coroane metalo-ceramice, cea mai rezistentă si estetica soluție daca ai dintii din fata facuti praf.Ambele soluții necesita însă pilirea dinților si nu sunt tocmai ieftine.

2 răspunsuri: