| 12Hsgsvu12 a întrebat:

Cu ce ma pot spala pe dinți sa ii am albi?
Am observat ca au început sa prindă o culoare galbenă.Nu sunt o pers fumătoare.
Specific ca ma spal pe fiecare zi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Exista in comert mai nou, nu am incercat inca, pasta de dinti si periuta de altfel din carbune medicinal. Ceea ce am citit pe internet ajuta pentru albirea lor.
Pana una alta foloseste bicarbonat de sodiu.

| Anonim a răspuns (pentru MihaelaDart):

Nu folositi pasta de dinti pe baza de carbune. Este foarte abraziva si distruge smaltul. Pe termen lung va rezulta in probleme de dantura iar dintii vor prinde o culoare galbena/protocalie cu cat degradezi smaltul mai mult si ajungi la dentina.

| redwarrior27 a răspuns:

Încearcă cu bicarbonat și vezi rezultatele

| BabaOarba a răspuns:

In general substantele care albesc dintii supun smaltul la procese corozive sau abrazive. Deci il strica. Inclusiv albirea profesionala facuta in cabinetul stomatologic.

Ti-as recomanda insa o solutie mai buna. Nu stiu ce folosesti in prezent, dar mereu am vazut rezultate foarte bune la folosirea periutei de dinti electrice. Aceasta nu streseaza smaltul, insa indeparteaza acel strat ce se depune pe smalt si mereu dintii se albesc putin dupa 2-3 luni de la inceperea folosirii.

De asemenea e bun si un detartraj.

| moshulescu a răspuns:

Bicarbonat de sodiu

| Iasminaana a răspuns:

Pai poți încerca cu bicarbonat de sodiu...alt ceva nu mai știu