|

Cum as putea sa scap de un atac de panica? Mă gândesc tot timpul la niște gânduri nasoale.Mai concret mă gândesc ca rezultatul unor analize va fi pozitiv.Cum sa îmi scot din cap acest gând? Am ajuns sa am insomnii pentru ca mă gândesc prea insistent acolo.Și rezultatele vin abia luni, dar cu toate astea mi e teama sa le deschid. Un sfat, va rog!

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

La ce rezultate te referi? Ele se interpretează, nu sunt pozitive sau negative. Analizele medicale sunt interpretabile in mare parte. Chiar si de ar fi "pozitiv", asta nu inseamna automat ca esti expus unui pericol. Cu tratament, poti duce o viață liniștită in ziua de azi. Nicio boala nu te răpune dacă o ti sub control.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Donsavas):

Ma refer la boli cu transmitere sexuala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MaryCv):

Esti expus pericolului de transmitere si daca nu faci sex dar ai contact cu obiecte contaminate. Corpul poate distruge bacteriile si singur iar analizele sa iasa bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut!
Încerca sa nu te mai gândești,
Si cand te pui la Somn cauta sa te gândești la alte lucruri.
Asa te va lua somnul.
Stiu cum este stai mereu pe gânduri nu sti ce sa faci ca sa se rezolve sau mai bine zis ce vei face in caz de...
Încerca sa nu te mai gândești ce o sa faci. Orice ar fi nu o sa mori

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru UsernameSamsung):

Mulțumesc mult pentru sfaturi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează