| ValentinGabi a întrebat:

De câteva luni în jur de 3-4 luni îmi tot vâjie urechea stânga în interior din când în când nu mereu. Știți cumva ce aș putea avea?
Tot pe partea stângă am o măsea stricată care mai mă doare tot din când în când, poate fi ea cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Valentina8 a răspuns:

Eu cred ca da. poate fi o masea. daca exista vreo infectie. pe care tu nu o tratezi. e logic sa ai dureri de urechi sau cap.
Si eu am avut infectie la masea pe partea stanga. Cand ma luau durerile (infectia o tineam cam de 2-3 ani daca mai stateam un pic era nevoie sa mi taie gingia) dar durerile alea urcau ca un sarpe si se duceau spre ureche sprea cap pana in jos la ceafa.
Du te si rezolvati maseaua ca sa nu ai probleme si mai mari. Nu e de glumit cu dantura. Poti ajunge in cazuri in care va trebui sa platesti si 2000€ (eu cunosc persoane)doar pentru ca ai asteptat pana in momentul in care nu mai poti suporta.
Daca ai zis ca te doare maseaua asta ar fi principala cauza a dureri de ureche.Fa ceva, nu astepta

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"în jur de 3-4 lunii îmi tot vâjie urechea stânga în interior din când în când nu mereu"

poate fi ceva grav, fă un rmn să n-ai emoții

| Bruno92 a răspuns:

Ce ai tu se numeste tinitus intermitent.iti recomand sa scoti maseaua si asa poate vei scapa de acel vajait. multa sanate!

| Bruno92 a răspuns (pentru Bruno92):

Uite dovada
https://youtu.be/Se5FxdLa9R8
Dar sa nu te bazezi pe asta, tinitus are o sumedenie de cauze, nu este o boala este un simptom al altei boli de care tu nu sti!

| Bruno92 a răspuns (pentru Bruno92):

Daca ai probleme cu somnul din cauza tinitusului asculta asta
https://youtu.be/iSLhyPIlh3Y

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

De ce nu cauti un medic bun?

| Teo29 a răspuns:

Da, ar putea fi o cauza. Fa-ti o raza dentara in acea zona si dupa mergi la stomatolog cu ea.

| Minodora32 a răspuns:

Ar trebui sa mergi la un specialist si sa faci un tratamet.

Tinitusul se defineste ca perceptie a unui sunet inexistent. Poate fi asemanator unui zumzait, suierat sau tiuit si poate fi pulsatil (sincron cu bataile inimii). Tinitusul este de obicei asociat cu o hipoacuzie de transmisie sau neurosenzoriala. Fiziopatologia tinitusului nu este bine inteleasa. Cauza tinitusului poate fi de obicei determinata prin identificarea cauzei deficitului auditiv asociat. Tinitusul poate fi primul simptom al unei afectiuni sere cum este schwannomul stibular. Tinitusul pulsatil necesita evaluarea sistemului vascular cerebral in scopul excluderii tumorilor vasculare de genul glomusului jugular, anevrismelor si leziunilor stenotice.

Vezi alte idei:
https://www.mediculmeu.com/......itusul.php

Tratament:
https://www.mediculmeu.com/......initus.php