|

De ce câteodată ma doare cam tare in piept in zona inimii câteva secunde, e posibil sa fie de la stres?

Ultima oare când mi-am făcut un control nu aveam nimic, deja ma gândesc sa nu cumva sa fac vreun infarct la 20 de ani

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Anxierate, e tratament. Eu patesc cand stau in camion si conduc sau astept si nu mai am rabdare ma apuca in partea stanga in pectoral intepaturi intermitente. Imi fac un ITP curand si chiar daca nu am nimic sa primesc ceva antidepresive sa scap de necaz,

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mysogyn):

laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stres, oboseala, nopti nedormite... sunt multi factori care duc aici.
Lipsa somnjului d noapte este cea mai rea! Cand privezi corpul de somnul dintre 10 seara si 2 dimineata, lipsesti integral corpul de hormonii melatonina si serotonina care se produc numai cand dormim si numai intre 10 si 2 noaptea.
Daca obisnuiesti sa te culci dupa 12 noaptea, este clar ca productia acestor hormoni lipseste si dupa multe nopti nedormite corect, corpul ajunge sa sufere, aparand dureri de cap, dureri in piept, stari de rau, depresie, anxietate, poaranoia, schitzofrenie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, multi prieteni s-au plans de aceasta problema, muschiul inimii creste, tu esti intr-o dezvoltare acum si de aceea ai acea durere. Ia ceva aspacardin si niste magneziu cu b6.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E normal.Cateodata inima furnizeaza mai mult sange decat e nevoie.Ai putea totusi sa mergi la un cardiolog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează