|

FUNDA! Salut am 11 ani

Am tras pentru primada data un fum de la o tigara, m-am simtit foarte ok, chiar si daca stiam ca nu e bine pentru ca iti afecteaza organismul si poti trezi cancerul, am furat o tigara de la parintii, am reusit sa inhalez din prima corect! Si vreau sa stiu cum pot gasi copii care mai fumeaza, dar nu stie parintii lor, vreau sa fiu ca un gang, sa fiu impreuna cu cineva, sa ma simt bine si sa fumez.NU VREAU COMENTARII DE GENUL:

Lasa-te de fumat

Esti prost

Nu e bine sa fumeziSERIOS! FAC CE VREAU PANA CAND E VIATA MEA, ASA CA ASTEPT RASPUNS

P.S: Ma voi lasa de tigari la 11 ani jumate, vreau sa fumez dar jumate din anii mei

7 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Dacă nu accepți sfaturi atunci nu știu de ce mai întrebi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andreeush):

M-am lasat, pentru ca am realizat ca nu prea e bine, dar mna, la inceput ma durea si pe mine limba, dar te obisnuiesti, te salut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asta cu "fac ce vreau că e viața mea" funcționează numai la oamenii suficient de maturi, care sunt capabili să evalueze corect situația și să ia o decizie. Nu se aplică și în cazul tău.

Tu la 11 ani ești ca un pui de zebră nou-născut. Habar nu ai pe ce lume te afli și încotro să o apuci. Dacă părinții nu te mențin pe direcția bună, te mănâncă primul leu.

Ești la o vârstă foarte periculoasă, la care ai impresia că ești capabil să iei decizii, dar în realitate ești pilaf.

Sfatul meu este să lași deoparte găștile și tutunul și să te concentrezi pe activități care-ți vor aduce beneficii, nu pagube.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru johnnny123):

M-am lasat, pentru ca am realizat ca nu prea e bine, dar mna, la inceput ma djrea si pe mine limba, dar te obisnuiesti, te salut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Îmi place iniţiativa ta, bro. Am început şi eu la 14 ani şi m-am lăsat anul ăsta, după ce am terminat cu şcoala. Mă cam dureau ficatul şi plamanii.
Poţi căuta prieteni de fumat în şcoala ta sau cand ieşi afară cu prietenii. Deşi nu prea vei găsi copii la varsta ta să fumeze, ai avea şanse. Dar ai grijă să nu devii prea "şmecher", adica să nu faci prostii de genul să începi să furi, de exemplu.
Sper să te laşi repede de treaba asta şi baftă în continuare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Ana7807820):

M-am lasat, pentru ca am realizat ca nu prea e bine, dar mna, la incwput ma djrea si pe mine limba, dar te obisnuiesti, te salut!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

P.S: Ma voi lasa de tigari la 11 ani jumate, vreau sa fumez dar jumate din anii mei!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează