anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hei TPU, am nevoie de niste ajutor! Caut raspuns la problema pe care o am, din moment ce am hemoroizi externi netratati deja de mult timp, se mai pot trata fara operatie? Vreau sa adaug ca nu mai dor acum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Julia1188 a răspuns:

Eu iti recomand unguent Presto Gel. Este foarte eficient!

| Andrei_Robert_1994_lPpI a răspuns:

Buna! Incearca sa faci ceai din frunze de piersic si sa te speli cu el in aceea zona. Este foarte bun si eu am prieteni care au avut aceasta problema si au reusit sa se vindece cu ceaiul asta.Atentie sa nu bei ceaiul din frunze de piersic pentru ca eee otraavitor! Doar spala te in zona cu el.

| Bogatu_Valentin_1968 a răspuns:

Alifie Proctoglivenol pentru hemoroizii externi si supozitoare Proctoglivenol (10 bucati) pentru hemoroizii interni. 2 supozitoare/zi dimineata si seara. Daca nu trece dupa 5 zile du-te la medic, mai sunt si alte supozitoare mai bune (cicatridin). Cateodata trece daca nu mai iei supozitoare si te speli seara cu apa rece la fund. happy

| COCOcococo88 a răspuns (pentru Bogatu_Valentin_1968):

Mai merge daca e netratat de foarte mult timp?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru COCOcococo88):

Trebuie incercat, insa necesita un tratament indelungat si efectuat in mod constiincios : zilnic si pe cat este posibil de cat mai multe ori. Multa sanatate!