|

Ok, am o problema grava...de curand a aflat mama ca fumez, si nu stiu de unde a gasit si un plic cu iarba la mine in casa(gol) de unde, nu stiu pentru ca nu am venit nici'o data cu ea in casa... dar am fumat.Mama stie doar de tigari normale, nu si de etnobotanice sau altele, etnobotanice am fumat o data un joint cu 3 prieteni, ganja 0.25 parca, maine mama vrea sa ma duca sa imi fac analize la plamanii etc. Ce pot face sa nu se vada ca am fumat? ETNOBOTANICE DELOC(asta a fost acum 2 saptamani). Nu vreau sa se vada ca am tras, si tigari i-am spus mamei ca doar din curiozitate si maxim 2-3, dar am fumat mai multe si nu vreau sa afle.Va multumesc, fara replici idioate gen NERD, lasa'te. Vreau doar un sfat ce pot face sa nu se vada ca am fumat.

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai, etnobotanicele nu ies la analize, dar inainte sa te duci sa-ti faci analize, bea lapte. fara sa mananci nimic... ca sa te asiguri.happy succes!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca te duce la analize la plamani se va vedea sigur chiar daca ai fumat doar o data.plamanii tai ar trebui sa fie roz daca sunt sanatosi, dar mama ta iti vrea binele. daca nu ar fi aflat ca fumezi, tu ai fi continuat si puteai ajunge la cancer la plamani sfatul meu:nu te teme de adevar...asa iti poti salva viata happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doamne da cati ani ai de fumezi pai asta va fi greu pentru plamani tu trebuie sa te bucuri ca a aflat maicata ca daca nu afla era mai rau.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu fumez nici macar tigari normale, dar cred ca ar trebui sa iti cureti oarecum plamanii, facand exerciti respiratorii, ca pentru astm. Totusi zic sa te lasi! big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu se va vedea daca nu ai fumat in exceswinking
baftawinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează