|

Salut TPU! E ceva normal ca de la un timp sa nu mai mănânc normal? Eu de cand ma stiu eram super mâncăcioasă si mancam mereu, acum de la un timp daca sunt suparata sau deprimată nici nu mai mananc, chiar daca poate uneori imi e foame sau uneori chiar nu mănânc aproape nimic intr-o zi si nu imi e foame. Ar trebui sa ma ingrijorez? Sau starea de irascibilitate pe care o am mai mereu fara motiv

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Depresia poate duce la lipsa apetitului. Uneori e bine sa postesti fiindcă nu întotdeauna mâncarea pe care o mâncăm este si sănătoasa pentru creierul nostru.

| a răspuns:

Nu cred ca este vorba de ingrijorare, nu toate problemele de sanatate de exemplu vin insotite de lipsa poftei de mancare.

Chiar tu ai mentionat ca atunci cand,, esti supărată " sau,, deprimata" nu mai poti manca, ca inainte sau deloc, presupun.

Lipsa poftei de mancare este o,, simptoma" a anxietatii sau depresiei.
Gandeste-te ce stari ai cand nu poti manca : esti lipsita de energie, de viata? Ar putea avea legatura cu depresia ...anxietatea e mai mult un sentiment pentru majoritatea oamenilor, care nu persista, fiind doar o ingrijorare asupra a lucrurilor din viata ta.

Incearca sa vezi dincolo de gard, nu lasa niste suferinte sa si puna amprenta asupra vietii tale

| explică (pentru 1Me9):

Sunt mai multe chestii dar eu le consideram cumva normale, ma simt foarte obosita si nu zic, un timp nu dormeam noaptea iar acum ma culc pe la 21-22 si ma trezesc la 8 dimineata si sunt foarte obosita de parca nici nu am dormit, sa nu uit de modul in care toti mi-au zis ca m-am schimbat desi eu nu ma vad asa, câteodată simt ca ma distantez de toti dar fara sa vreau

| a răspuns (pentru LEG24rot):

Dormi prea mult, de la 21-22 pana la 8 sunt 12-13 ore.Un om are nevoie intre 6-8 ore de somn.

| explică (pentru 1Me9):

Stiu si tot obosita ma trezesc, de zici ca nici nu am dormit

| a răspuns:

Salut.După părerea mea ar trebuie să te vadă un doctor psihiatru.