| Cristi7790 a întrebat:

Salut. De vreo 3 zile am o durere puternica în omoplatul stâng. O durere care se duce spre coloana și parca ustura în acea zona. Poate fi ceva grav? Am încercat sa ma dau cu crema pentru dureri de spate, am luat calmante și încă nici un rezultat. Care ar putea fi cauzele și cum pot face sa nu mai doară? Devine insuportabil și simt ca nu mai sunt în stare de nimic, doare foarte tare și nu găsesc o poziție sa stau, de abia pot dormi, simt o durere continua acolo. La munca de abia mai pot sta în picioare și nici dacă stau jos nu ajuta deloc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CodrutElian1990 a răspuns:

Ai probleme cu coloana. Ca urgenta, pune intr-un saculet sare incalzita bine - fierbinte - si pune-o acolo unde te doare. Fa asta in 5-7 seri, cand te culci.
Mergi la medic, intai la cel de familie sau - cu plata - la un fizioterapeut. Dar costa si consultatia si sedintele de fizioterapie.
Daca stai mult in picioare s-ar putea sa ai vertebre tasate. Dar medicul este cel care iti spune exact, ca te pune sa faci si un film radiografic.

1 răspuns: