|

Salut! Ieri un coleg a sarit peste mine si coloana mi-a trosnit tare, peste 2 secunde nu mai aveam respiratie. Dupa 1 min respiratia mi-a revenit si aveam o durere mare dar nu extrem sau insuportabila. Acum sunt a doua zi si tot ma doare in locul acela unde m-am lovit dar nu asa tare cateodata mai usor si cateodata mediu de exemplu cand stau in picioare sau in pozitii ciudate. Imi puteti spune daca am patit ceva, vreau sa va mai spun ca, cand stau in pat nu ma doare absolut deloc! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ar trebui să îți faci o radiografie pentru a ști sigur dacă nu ai probleme cu coloana.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Părerea mea e ca cel mai bine ar fi sa mergi la un medic sa îl vadă, eu nu m-am lovit la spate sau ceva pur ai simplu am scolioza și nu ma durea mereu, practic și dacă ai avea ceva nu te doare mereu. Cel mai bine ar fi sa te vadă un medic.
Sănătate și ai grija de tine

| explică (pentru AndreeaDeea2):

Multumesc mult! Dar vreau sa spun ca acum la momentul actual nu ma doare absolut deloc cand stau in pat si cand ma misc foarte putin! Poate fi de la acel soc sau ceva pentru ca m-am miscat brusc.