Ai 14 ani jumate - Conform declaratiei tale din 11 Sept. 2018 in care spuneai ca ai 12 ani!
""în 11 Septembrie 2018 | curiosul122 a întrebat:
Am 12 ani, recunosc asta..."
https://www.tpu.ro/......ot-e-prea/
Asadar, pubertate a debutat de cateva luni, DUPA 14 ani, asa cum este normal la un baiat.
Picaturile care se scurg din penis pot fii de urina, lichid seminal sau infectie.
Nu stim natura lor, dar o poti afla daca mergi la medic.
Pubertatea este perioada vieții dintre copilărie și adolescență în care se dezvoltă fizicul, psihicul și organele sexuale. Pubertatea începe în general între 10 și 12 ani, în orice caz între 8 și 16 ani. Am un frățior și a trebuit sa ma documentez.
Nu-i cazul sa te stersezi, fiindca baiatul asta minte oricum!
Acum 2 ani jumate spunea ca are 12 ani, iar azi spune ca are tot 12.
In ce priveste pubertatea la 8 ani, cred ca nu ai citit unde trebuie.
Mai documenteaza-te de pe site-uri medicale, nu dupa forumuri de discuti intre copii.
Ce prostie. La mine a început la 11 ani, dacă nu mai devreme.
A inceput doar in capusorul tau, fiindca fizilogic nu erai inca dezvoltat, sa fii intrat la pubertate.
Stiu, toti copilasii doresc sa para mai mari decat sunt in realitate, dar pubertarea vine cu anumite semne si secretii, pe care un copil de 11 ani NU le are!
Nu o lua in seama pe Jassmina.Habar nu are ce vorbeste.
Pubertatea incepe intre 10-12 ani in majoritatea cazurilor atat la fete cat si la baieti.Deci este absolut normala varsta indicata de tine.
Cat despre intrebare, nu stiu mai exact la ce se refera. Picaturi din penis dimineata? Daca e asta, da, e normal.
Te rog sa te documentezi înainte de a evalua un răspuns ca fiind eronat!
https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Pubertate
Ești femeie în toată firea din ce am citit și eu în răspunsurile tale.
Nu mă stresez pentru un troll, dar cum am spus, am un frate, a trebuit sa ma documentez și trebuie sa ma documentez pe măsură ce crește. Odată cu începerea pubertății, au început schimbările de comportament. Asta în apropierea vârstei de 10 ani.
Îți ofer câte site-uri vrei, să citești puțin despre pubertate :).
https://www.romedic.ro/pubertate-la-baieti-0P17077
https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/pubertatea-la-baieti
Si la cat incepe adolescenta?!? care vine dupa pubertate
nu imi spune, la 21 nu?!?
lal!
confunzi pubertatea cu adolescenta
odata intrat in pubertate, in timpul noptii un baiat normal are cateva erectii, cel putin
iar in timpul unei erectii (doar erectie) poate sa iasa un lichid numit "pre-cum" (nu stiu cuvantul in romana, si nici nu reusesc sa il traduc, am crezut ca e lichid seminal, dar ala pare a fi numai despre sperma) care este transparent sau albicios si vascos, dar care e foarte bun lubrifiant (cred ca iti inchipui la ce foloseste lubrifiantul )
deci e foarte normal ce ti se intampla
Trebuia să fii tu doctorul endocrinolog care mi-a spus la 11 ani fără 2 luni că am intrat la pubertate. Să îmi verifici penisul să vezi dacă e dezvoltat. Dacă nu ai fost tu aceea, nu ai ce comenta Încurci lucrurile foarte rău.
Mai sa fie, acu' aveai 10 ani cand ai intrat la pubertate, probabil ca de aici ti se trage inteligenta asta precoce
Baiete, la anisorii tai inca ai un cuc, fiindca penisul apare pe la 16 ani!
Nu am ce sa incurc baiete, ca-s adult in toata firea, trecuta prin scoli, facultate, servicii, copii mari, cunostinte si experienta cu carul.
"Doamna" Jassmina nu este troll.Este mai rau decat atat pentru ca nu este o problema sa incerci sa te amuzi, dar este o problema cand ii induci in eroare pe cei care au nevoie de sfaturi.Nu este o problema nici daca nu le stii pe toate, dar este o problema atunci cand insisti in ignoranta.
Eu mi-am dat seama ca este adevarat atunci cand se spune ca problema omenirii este ca inteligentii au prea multe dubii, iar ignorantii prea multe certitudini.
Dar felicitari pentru eleganta de care ai dat dovada!
O seara frumoasa!
Aveți perfecta dreptate! Am văzut cum de multe ori sare cu sfaturi sau informații incorecte sau nefolositoare. Nu i-a convenit faptul că nu a "nimerit "răspunsul la întrebarea aceasta și a început sa intre la întrebările mele și sa arunce cu vorbe aiurea . Mă amuză pe o parte. Dar pe altă parte îmi pare (sincer va spun) foarte rău! Știu ca greșesc, dar am așteptări mai mari la doamnele peste o anumită vârstă. Dânsa se mândrește de faptul ca are o anumita vârstă, că este căsătorită că are copii etc dar când citesc comentariile de mai sus (și va rog sa aruncați o privire și la ultima întrebare pusa de mine sa vedeți și acolo răspunsuri) mă gândesc la familia ei, în special la copiii ei care, mai mult ca sigur nu au avut cum să discute prea deschis cu ea
. În orice caz nu îmi pierd timpul cu dânsa și cred ca nici dumneavoastră nu ar trebui sa ii dați importantă.
O seară liniștita!
Asadar, pubertate a debutat de cateva luni, DUPA 14 ani, asa cum este normal la un baiat.
Picaturile care se scurg din penis pot fii de urina, lichid seminal sau infectie. Nu stim natura lor, dar o poti afla daca mergi la medic.