anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am facut dragoste cu prietena mea acum ceva timp si ea presunune ca a fost virgina, sunt in dilema pentru ca i-a curs sange de 3 ori consecutiv, 3 zile la rand, si sangele s-a luat dupa cearceaf(prietenii si multe persoane mi-au spus ca nu este normal, asa este?). Dupa acea prietena mea a avut dereglari hormonale(neeavand o data pentru menstruatie) si aceasta varianta nu este normala, o fata virgina nu are dereglari, doar dupa o nastere sau avort. Spuneti-mi in mare parte ce se intampla.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Orice sange se ia dupa orice tesatura daca il speli, prietenii tai si-au batut joc de tine, fiindca au vazut ca esti foarte usor de manipulat si au inventat o batjocura ca sa te faca de ras.
A sangerat de mai multe ori fie fiindca ai fost tu foarte brutal si i-ai facut leziuni, fie fiindca ai penisul prea subtire si nu ai reusit sa-i rupi din prima himenul
dereglarile hormonale NU au nici o legatura cu virginitatea, sarcina, sau avortul. Ideea asta este o tampenie evidenta, iar si-a batut joc cineva de tine.
Informeaza-te un pic, prea esti ciuca batailor, toata lumea rade de tine dandu-ti informatii idioate pe care le inghiti pe nemestecate. Nu se poate sa fii activ sexual si sa fii mai ignorant decat un copil de 10 ani, este de tot rasul.

| DNSK a răspuns (pentru Brigaela):

Ti-am dat like pentru asta! respect!

| Mihaimafi a răspuns (pentru Brigaela):

Se poate sa ii fi facut rana acolo, si din acest motiv i-a curs de 3 ori? si nu numai prieteni ci si parinti bunici etc spun ca sangele de virgina nu se ia nici cu sare de la maie... dar mama a spalat cearceaful la 90 grade celsius si din aceasta cauza se poate fi luat?

| Brigaela a răspuns (pentru Mihaimafi):

Parintii si bunicii tai probabil nu au deloc scoala daca sustin asemenea idiotenii. Se zicea, pe vremuri, ca daca fata este dezvirginata de diavol, sangele nu se spala de pe cearsaf (cred ca era doar un basm cu vrajitoare). dar ti esti diavolul?
sangele din himen este sange venos ca orice sange venos, nu are absolut nimic special, are exact aceleasi calitati ca cel care s-ar scurge daca te-ai tala la deget, sau ti-ai musca buza. De aceea, se spala ca orice sange. iar basmele cu vrajitoare si fete siluite de diavol sunt numai pentru prosti

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O fata poate ramane virgina si dupa 10 relatii sexuale, pentru baietii dusi cu pluta.

| Oana92 a răspuns:

Pfff...tu esti putin cam pe langa. Si nici nu inteleg de ce ea presupune ca e virgina, nu stie sigur?

In fine, daca a sangerat era virgina, e normal sa sangereze de mai multe ori pentru ca probabil nu ai dezvirginat-o complet din prima. E normal sa iasa sangele din cearceaflaughing doar de asta exista detergent.

Dereglari hormonale poate avea oricine, nu e obligatoriu sa apara dupa nastere sau avort, pot apararea la virgine, la femei active sexual, aflate inainte de menopauza si etc...

| Alison95 a răspuns:

Cati ani aveti?
multe fete vor sa pacaleasca baietii spunand ca sunt virgine cand ele de fapt sunt pe stop!