|

Salut TPU! Am o problemă cred eu destul de serioasa. Im timpul actului sexual am observat de ceva timp că mă doare foarte tate testiculul stâng. Într-o seară când m-am uitat la scrot am observat fix pe partea stângă venele cum ieșeau în evidență dar fix pe partea unde mă doare. Nu știu dacă are vreo legătură. Nu știu ce să mă fac nu știu ce este vreau sa mă duc la doctor cât mai repede cred că afectează fertilitatea și nu-mi doresc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Mmmda, cred că știu despre ce e vorba dar nu mai știu denumirea, stai liniștit că nu afectează nimic, dar trebuie sa mergi repede la un specialist că s-ar putea sa ai nevoie de operatie.
Am avut un coleg care, cred ca a trecut prin așa ceva, nu cred că a stat mai mult de 1-2 zile in spital!
E ceva legat de cum sunt aranjate vasele de sânge la un unghi de 90grade ceea ce face vasele sa fie sub presiune și să se umfle mai mult pe partea stângă!
Dar te lua după mine, mergi la un specialist sa te lămurească mai bine!

| explică (pentru DanielDanny):

Da dar știi care e dilema mea? cred că se numește varicocel si am citit si e de la 13 ani in sus. Faza e ca pe mine ma doare doar in timpul actului sexual crezi ca acei copii de 13 ani au avut vreun act sexual?

| a răspuns (pentru Mmaannuu111):

Da varicocel, mi-am amintit, pai atunci se pune sângele în mișcare și e mai multa presiune in zona aceea, cred că se manifesta diferit, depinde de dilatația/diametrul venelor.

| explică (pentru DanielDanny):

și acum ca e perioada asta cu corona când as putea sa ma duc? la un spital? dacă las așa vreo jumătate de an sa treacă si vara asta sa ma distrez oleacă se întâmplă ceva? am sa mai răresc sexul cu iubita mea sper sa înțeleagă si sa nu facă prostii happy

| a răspuns (pentru Mmaannuu111):

Nu știu ce să cred, când a fost colegul meu l-a control parca l-a internat imediat, deci nu știu cum evoluează! Poți să vorbești cu medicul de familie prin telefon, poate îți dă numărul la un specialist și vorbești cu el sa te lămurească, macar sa ști ce să faci!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Da trebuie să faci o ecografie testiculara.