anonim_4396
| Anonim întreabă:

Cred ca am o problema cu anusul, sau colonul... sau una dintre ele. Tin sa precizez ca in ultimul timp ma ustura dupa ce faceam scaunul, si o data am avut alternanta de la diaree la constipatie. Sangerari nu am, mucoasa sincer nu stiu cum arata... ce m a ingrijorat este ca dintr.o data cand ma arunc in pat simpt o intepatura pentru 2 secunde foarte puternica in anus si putin mai jos de burtă. De la ce ar putea fi? Am 15 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Poate fi de la hemoroizi sau o fisura anala. Mergi la medic urgent! Aici nu te poate ajuta nimeni.

| Jassmina a răspuns:

De la hemoroizi interni!
Mergi la medic sa-ti faci un control medical, este important sa ti se dea un regim alimentar corect, ca altfel ajungi la operatie mai devreme decat crezi.
Tu nu prea manaci fibra si probabil nu bei nici 2 litri de apa pe zi, de aceea ai ajuns aici. la cei cu probleme de constipatie sau hemoroizi este important sa manaci multe mancaruri precum supa, ciorba, mai lichide adica, sa bei 2 litri de apa pe zi si sa manaci vegetale cu fibra.

| alexbit90 a răspuns:

Iti recomand sa mergi la un medic internist ( gastroenterolog ) cu siguranta pe internet nu vei gasi o solutie corecta. Medicul iti va face cateva analize si doar asa vei avea un raspuns corect. Multa sanatate.Multumesc!

| RatoiBot a răspuns:

S-ar putea să fie perioada voastră acum, nu prea mă pricep te-aş sfătuii să vizitezi un medic cât mai curând, se poate agrava, poate fii o infecţie.