| apmario68 a întrebat:

Salutare!
De curand am inceput sa ma "iubesc" mai mult pe mine, adica practic sa acord mai mult timp corpului meu. Am inceput cu niste exercitii usoare si o dieta nu foarte stricta. Vreau o dieta cu mult sport in casa, ca nu prea ies afara, pentru ca n-am de ce. Vreau in special sa lucrez abdomenul si partea dorsala happy Mentionez ca am 12 ani si 8 luni, 1, 55m si 55 kg. As vrea ca pana la inceputul lui iulie sa slabesc macar 5 kg. Multumesc anticipat. Seara placuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Intr-adevar esti cam plinut si te-ar ajuta sa dai cele 5 kg jos, prin sport si dieta. de altfel la anii astia poti slabi f usor, daca renunti la dulciuri si paine, paste fainoase si pizza sau orice contine cereale si faina.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

O dietă strictă nu e sănătoasă mental în primul rând și apoi posibil și fizic. trebuie doar să eviți cât mai mult alimentele nesănătoase în primul rând pentru sănătatea ta și apoi alte scopuri. găsește combinații cât mai sănătoase care îți plac și alege să mănânci mai degrabă puțin și des decât mult la o singură masă

| Mosotti a răspuns:

Pai cumpara-ti o bicicleta pentru acasa si fa cate o ora pe zi mai intens si aia e, vei slabi, plus o dieta mai okey low calorica.

Antrenorul meu de la sala zicea (Razvan Sindelaru il cheama, e pe net, participa si la concursuri), a zis ca nu se fac abdomene ca nu are sens, ala se lucreaza cu celelalte exercitii musculare.

| AdryAdryana1822 a răspuns:

La varsta ta esti numai bine nu trebuie sa slabesti si ar trebui sa iesi mai des din casa prin parc cu prieteni....si in parc cu prieteni de varsta ta poti face sport e mai ok sa faci sport in aer liber decat in casa