|

Salutare lume, eu sunt Gabi si azi am facut 17 ani.Am o problema.Nu sunt prea dezvoltat :Am 1, 67m, sunt grasut si as vrea sa slabesc macar vreo 7-10 kg maxim ca nu prea imi vin calumea hainele pe mine.Nu am noroc la fete din cauza ca par mai mic de ce varsta am, cam de vreo 15 ani cam asa si fetelor care ma plac sunt pustoaice de 12-13 ani maxim 14.Eu as vrea sa fie cam cu cel putin 2 ani mai mică.De asta nu am avut niciodată iubită si multi rad de mine, faza mai e ca toti ma fac tigan ca sunt mai brunet adica mai inchis la culoare fata de ceilalti.Recunosc si ca eu am un caracter mai pervers cu ariciu la vizuina etc.Vreau sa imi dati sfaturi pentru tot ca am zis.

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Du-te la sală și renunță la mâncarea nesănătoasă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andreeush):

Am fost la sala 3 luni.Nu ma mai duc ca nu ma mai inalt ca deja sunt pitic la varsta mea:1, 67 cm

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie sa arăți într-un anumit fel, gen mai slăbuț sau mai înalt doar ca sa fii acceptat in societate, sau plăcut de o fată. Trebuie să fii tu însuți, trebuie sa te placi tu asa cum esti, fii mai încrezător si nu asculta ce cred altii despre tine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Oana1308):

Faza toata e ca imi doresc foarte mult o iubita.Asta e pe primul loc la mine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Antonio_Gabriel_1999):

Deci după cum am spus si mai sus tu trebuie sa te simti bine in propria ta piele, o fata iti va aprecia mai mult caracterul si modul tau de a fi, decat modul în care arăți!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează