|

Eu ma numesc(nume intreg):

Lorent Antonio Gabriel si problema e ca nu sunt asa dezvoltat:Acum am implinit recent 17 ani si am 1, 67 m si sunt putin grăsuț si nu imi stau hainele bine pe mine si faza mai e ca nu am avut nicio iubita si asta mi se pare jenant.Ca multi la varsta mea sunt care au zeci de relatii pana acum. Faza e cea mai nasoala ca sunt inchis la culoare fata de ceilalti si ma fac tigan, corcitură etc.Si nu stiu cum parintii mei sunt mai deschisi adica nu chiar albi ca varul si eu sunt mai inchis sau cred ca pielea mea e mai ciudată.

Acum trec la subiect:As vrea sa imi dati un program de alimentatie si sport. Vreau program separat de acum si ala de vara.Eu la scoala scap la 1:30 maxim 3 ca mai am si pregatire la mate

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Te-ai gândit cumva să mergi la sală?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Frate, nu contează cum arăți, cine ești, din ce categorie socială faci parte, că ai avut iubită sau nu! Astea nu sunt criterii pentru a cataloga că ești un om de succes sau nu. Pentru sport: ai nevoie de un program de alimentație (fără multe grăsimi și bogat în fructe, legume, cereale). Apoi, sportul îl vei alege după posibilități și dorințe: alergat, mers pe jos, exerciții pentru abdomen, bicicletă. Găsești pe net (și Youtube) o mulțime de astfel de programe pentru diferitele genuri de activități. Spor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cand ai implinit 17 ani?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Andreeaioan115):

Pe 14 mai

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează