| WhiteCobra99 a întrebat:

Va salut. Poate parea pueril, dar va rog sa tratati cu seriozitate. Planuiesc sa achiziționez pastile de potenta, fara prescriptie, cu efect cat mai rapid, daca se poate. Doresc recomandari. Urmeaza sa consult si un doctor. E pentru o fata, nu vreau s-o dezamăgesc. Va mulțumesc pentru seriozitate.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Stai ca nu am inteles, ai probleme erectile, sau esti impotent?
Fiindca viagra te ajuta pe moment, dar nu performa in locul tau.

| relian a răspuns:

Cialis 5 mg.cauta pe net, dar poti lua f ieftin aceiasi chestie doar cu alt nume.
Vin din India, au multe denumiri, stai sa ma uit si iti spun.Vidalista 5 mg sau alegi, vad au destule gramaje.Incepe cu 5 mg si vezi cum sta treaba laughing am luat odata, am avut o infectie, doctorul zice uite daca vrei sa nu astepti pana trece infectia, bati cu ea in lemn laughing

| gabicoo a răspuns:

Blue Pill

| Panamax a răspuns:

Lasa-te de fumat si de alcool pentru inceput.
Nu merge ca numai putin la ocazii.

| WhiteCobra99 explică (pentru Panamax):

Chiar beau la ocazii si de fumat, poate de doua trei ori pe an. Si de ocazii, cred ca sunt o data pe saptamana, dar sunt vreo 2-3 beri.

| Leatherface4ever a răspuns:

Consuma puțin vin rosu de butuc nu te risca cu pastile de astea, nu sunt indicate pentru oricine, dacă ai probleme cardiovasculare nu te vad bine dacă iei frecvent asa ceva, stai in banca ta. Mau bine vizitează un specialist... nu știu câți ani ai da mi greu sa cred ca ai avea mai mult de 20 de ani, dacă la vârsta asta ai nevoie de asa ceva e cam nasol. Mai bine încearcă ceva natural cum ar fi telina/sucul de țelină.

| aDEeLAa a răspuns:

Cred ca ar fi mai degraba dezamagita sa afle ca iei pastile decat actul,, dezamagitor'' in sine.De fiecare data cand o sa ai relatii o sa trebuiasca sa iei pastile? De ce ai vrea asta?
Sunt oameni care se potrivesc si au chimie de la inceput, nu au nevoie de pastile sau alte artificii si oameni care nu au chmie, nu se potrivesc. Relatiile toxice apar cand oamenii se incapataneaza ( sa ia pastile, sa faca eforturi) sa,, nu dezamageasca'' in relatiile in care nu se potrivesc.
Daca este chimie, dorinta... nu ai nevoie de pastile.

| tonyc7 a răspuns:

Ai grija cu pastilele astea ca sunt periculoase pentru inima, am vazut la stiri cazuri de barbati care au luat inaintea unei partide de sex si au murit inainte de a putea trece la actiune! Daca ai probleme de potenta, sfatul meu e sa te adresezi unui medic specialist pentru depasirea acestei probleme.