Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.
Bună.
Am o veste proastă pentru tine: nu poţi slăbi 5 kilograme într-o săptămână, poate într-o lună.
Iar pentru a slabi ai nevoie de o alimentaţie săracă în calorii (fără grăsimi, mezeluri, conserve, dulciuri, carne grea, paste făinoase, chipsuri, fast-food-uri, băuturi acidulate şi în special cele negre, zahăr alb etc.), plina de fructe şi legume proaspete, lactate şi brânzeturi degresate, cereale şi pâine integrală, sucuri naturale făcute în casă, zahăr brun din trestie de zahăr, miere de albine, carne slabă de pui-vită-peşte-curcan etc. Si multă mişcare (sport)!
Pa, pa.
Bea multa apa, maninca fructe si gratare (fara banane). fa baie cu sare (asa fac boxerii inainte de meci ca sa scada in greutate). Exclus dulciuri, prajeli, grasimi...
Da, abis are dreptate, este prea periculos. Si o pierdere de 5 kg pe luna nu e tocmai ok.
Cand o sa intelegeti ca sauna nu ajuta la slabire?
De slabit 5 kg intr-o saptamana e mai greu pentru ca trebuiesti monitorizata de o persoana care detine ceva cunostinte si trebuie facut un efort fizic extrem de mare pentru acest rezultat.Gen alergat dimineata 50 min minim, fitness/aerobic 2 ore dupaameaza si inca o runda de alergat seara de minim 50 min
Eu am slabit 5 kg in felul urmator... dimineata fara mic dejun, la pranz un piept de pui facut pe gratar cu salata in care pui un pic de ulei de masline si otet iar seara la fel piept de pui cu salata si foarte multa apa.intr-o saptamana am dat jos 5 kg. dupa ca sa te menti mananca cate putin din fiecare dar sa nu-ti lipseasca salata si sa nu mananci paine.succes
Eu am slabit cu slim down 8kg in 20zile, se poate, acest produs este f bun, depa cate pastile luasem nu mai crede-am in nimic pentru slabit. Puteti vedea detalii pe www.slimdown.ro
floricika9595 întreabă: