| Miley_Cyrus a întrebat:

Vreau sa slabesc repede cam 5 kg in o saptamana. Cum sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SenZoru a răspuns:

Poti sa slabesti si 7 kg intr o saptamana insa nu este sanatos sa slabesti mai mult de 3 kg pe LUNA! mare atentie fiindca poti sa dai in carente. iar daca slabesti rapid riscu de a te ingrasa din nou este mult mai mare. ti o spun din proprie experienta. bafta.

343 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Stai sa ghicesc, a slabit vedeta aia Miley si ea 5 kg?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Am o veste proastă pentru tine: nu poţi slăbi 5 kilograme într-o săptămână, poate într-o lună.
Iar pentru a slabi ai nevoie de o alimentaţie săracă în calorii (fără grăsimi, mezeluri, conserve, dulciuri, carne grea, paste făinoase, chipsuri, fast-food-uri, băuturi acidulate şi în special cele negre, zahăr alb etc.), plina de fructe şi legume proaspete, lactate şi brânzeturi degresate, cereale şi pâine integrală, sucuri naturale făcute în casă, zahăr brun din trestie de zahăr, miere de albine, carne slabă de pui-vită-peşte-curcan etc. Si multă mişcare (sport)!
Pa, pa.

| spiritul a răspuns:

Ba poti, mergi la sauna o saptamana, te usuci de ajungi scandura

daniela
| daniela a răspuns:

Legume si fructe proaspate + multa miscare si sport

| kathessa a răspuns:

Bea multa apa, maninca fructe si gratare (fara banane). fa baie cu sare (asa fac boxerii inainte de meci ca sa scada in greutate). Exclus dulciuri, prajeli, grasimi...

| abis a răspuns:

Renunta la idee, este periculos pentru sanatatea ta sa slabesti in ritmul asta.

| dudu_4306 a răspuns:

Da, abis are dreptate, este prea periculos. Si o pierdere de 5 kg pe luna nu e tocmai ok.

| just4fun_8801 a răspuns:

Cand o sa intelegeti ca sauna nu ajuta la slabire?
De slabit 5 kg intr-o saptamana e mai greu pentru ca trebuiesti monitorizata de o persoana care detine ceva cunostinte si trebuie facut un efort fizic extrem de mare pentru acest rezultat.Gen alergat dimineata 50 min minim, fitness/aerobic 2 ore dupaameaza si inca o runda de alergat seara de minim 50 min

| Haydee a răspuns:

Ce zici daca te-ai pune pe alergat 30 de minute pe zi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Liposuctie!

| Miley_Cyrus explică:

Gata sora mea a scris asta deci nu mai scrieti nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

B da se poate slabi daca in 2 saptamani eu am slabit 10 kg intr-o saptamana se poate slabi 10 kg id meu bruma.ioana daca ai nevoie de ceva...///

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am slabit 5 kg in felul urmator... dimineata fara mic dejun, la pranz un piept de pui facut pe gratar cu salata in care pui un pic de ulei de masline si otet iar seara la fel piept de pui cu salata si foarte multa apa.intr-o saptamana am dat jos 5 kg. dupa ca sa te menti mananca cate putin din fiecare dar sa nu-ti lipseasca salata si sa nu mananci paine.succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Micul dejun este cel mai important si nu manca dupa ora 7

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu manca paine nicidecum nici suc mananca 5 zile doar peste si lapte ai sa slabesti 5 kg intr-o saptamana ai situatia mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu.capsula de slabit.cu putina rabdare iei o luna capsulele si dai jos sigurat 20 kg si apoi fa macar o luna 2 de sala de 4 ori pe saptamana si uite asa slabesti si apoi nu mai pui inapoihappy. bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e sanatos, dar stiu eu cum...stai nemancata ...greu dar da rezultate... obisnuieste organismul tau cu putina mancare, iar dupa ce termini mananca cat mai putin ...si sa nu uit sa bei apa cat mai muuuulta poti bea suc de fructe FACUT IN CASA iti da vitamine si energie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti slabi 5kg intr-o saptamana in 3 saptamini pote ca poti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau dar...cam greu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am slabit aproape 19 kg in mai putin de o luna.multa miscare si multe supe fara sucuri, fara dulciuri, si foarte multa ambitie mult noroc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am intreba cum fc regim alimentate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate...si eu ma confrunt cu aceeasi problema ca si tine...beea foarte multa apa si atunci cand stomacu iti va fi plin ca apa vei manca foarte putin asa vei reusi...succes

| loooolla a răspuns:

Nu ai cum, asa de repede...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca slabesti 5 kg intr-o saptamana este cam mult si prea repede pentru ca o sa pui dublu inapoi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, mananca in jur de 500 de calorii pe zi si faci o ora sport pe zi si slabesti 5 kg intr-o saptamana garantat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am slabit cu slim down 8kg in 20zile, se poate, acest produs este f bun, depa cate pastile luasem nu mai crede-am in nimic pentru slabit. Puteti vedea detalii pe www.slimdown.ro

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am slabit cu slim down, este un produs minunat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa mult soprt si miscare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa mult soprt si miscare