TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Cosmin483
în 24 Octombrie 2020 | Cosmin483 întreabă:

Salut, TPU! Am nevoie urgent de o idee. Deci, azi e ziua tatălui meu și trebuie sa îi fac un tort. Un mixer e stricat (l- a stricat mama) iar celalalt l- a luat mosul meu și nu l- am mai dat înapoi...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Furnicuta000
în 23 Octombrie 2020 | Furnicuta000 întreabă:

Am luat pentru prima data taitei chinezesti (noodles) si voiam sa va intreb: voi cum ii faceti? Stiu ca sunt sute de retete pe net dar nu pot sa le incerc pe toate, ma interesa daca voi aveti vreo reteta...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
matrix100
în 23 Octombrie 2020 | matrix100 întreabă:

Ce ziceti, exista vreo modalitate de a scapa de gandacii de bucatarie? Poate vreo descoperire de ultima generatie... Sa nu aud de aparate cu ultrasunete si solutii sau spray- uri ca am incercat deja fara...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Octombrie 2020 |

De ce se micșorează micii când îi pun la prăjit, in tigaie? :D La cartofii prăjiți nu se intâmplă așa. Știu că poate părea o întrebare amuzantă dar întreb cât se poate de serios.

14
Răspunde Raportează
mihaela_petrovan
în 22 Octombrie 2020 | mihaela_petrovan întreabă:

Cum fac ciocolata calda in casa?

2
Răspunde Raportează
claudiufratila
în 22 Octombrie 2020 | claudiufratila întreabă:

Pot face ciorba radauteana fara oua crude? Sau fara oua deloc? Merge sa pun doar smantana?

2
Răspunde Raportează
illivilli
în 22 Octombrie 2020 | illivilli întreabă:

Care e cel mai ok ulei pentru prajit? Stiu ca prajeala nu e buna, dar uneori mai prajim un ou, niste peste rareori, dar as prefera totusi o alternativa sanatoasa.

1
Răspunde Raportează
oana_banana
în 22 Octombrie 2020 | oana_banana întreabă:

Unde as putea gasi sa cumpar faina de orez? Pot comanda de undeva online? Si inca o intrebare, ciocolata pentru fantana de ciocolata e una speciala? Sau pot folosi una din comert?

2
Răspunde Raportează
P_Sergiuu_1985
în 21 Octombrie 2020 | P_Sergiuu_1985 întreabă:

Am bagat in masina de spalat adidasi albi si niste rufe albastre. Si cand am scos rufele din masina de spalat, adidasii au pete albastre pe ei. Cum as putea proceda pentru a scoate acele pete albe...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
madame_q
în 21 Octombrie 2020 | madame_q întreabă:

Am cautat merisoare in carrefour insa majoritatea contin zahar. Nu vorbesc de zaharul lor natural, ci de zahar adaugat. Exista in comert si merisoare fara zahar adaugat? Ce firma au asa ceva?

1
Răspunde Raportează
Monica_7212
în 21 Octombrie 2020 | Monica_7212 întreabă:

Poti sa faci ceai de lavanda? Exista asa ceva? Cum se face ceaiul din planta de lavanda? Am lavanda cumparata.

1
Răspunde Raportează
ReignForest
în 20 Octombrie 2020 | ReignForest întreabă:

Am cumpărat o carcasă din silicon.Pe margine e neagră iar pe mijloc are un desen.Culoarea de pe desen se curăță, se ia pur și simplu.Cum o pot repara? Pot da cu puțină ojă semi și să o bag...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Monimoni1996
în 19 Octombrie 2020 | Monimoni1996 întreabă:

Cateva retete fara ulei sau doar cu un pic ulei? Gen si pentru pranz sau cina? Ceva cat de car usor de facut.

3
Răspunde Raportează
Mosotti
în 19 Octombrie 2020 | Mosotti întreabă:

Doresc sa fac crema diplomat (nu ma int blatul ci doar crema) cu kcalorii mai putine, reteta este urmatoarea cea originala: https://www.youtube.com/watch?v=goaNboSVqgY&t=211s Ce ma gandeam eu: 1...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
RenstonMark1
în 19 Octombrie 2020 | RenstonMark1 întreabă:

Buna tuturor. E prima data cand mananc midii. Daca iau cele de la Lidl, de aici, mai trebuie sa le prepar in vreun fel? Sau sunt gata facute? https://www.lidl.ro/ro/p/oferte- de- luni/midii- in-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
snelu
în 19 Octombrie 2020 | snelu întreabă:

Buna seara people! Cine stie o adresa sau vreun nr de telefon de la orice fabrica de cartofi congelati? Multumesc

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Octombrie 2020 |

Cate calorii are o felie de pizza de pui medie de la pizzeria domneasca?

4
Răspunde Raportează
MauroMania777
în 18 Octombrie 2020 | MauroMania777 întreabă:

Cine cunoaște soluții care se dizolva in apa sau un antidot bun pentru a scăpa definitiv de ploșnițele din casa? Am dat cu multe soluții și nici una nu este eficienta. Cine a întâmpinat probleme...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
oceanoflove
în 18 Octombrie 2020 | oceanoflove întreabă:

La ce mancaruri se poate folosi sosul de hrean?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Octombrie 2020 |

Am aparat de cafea studio casa. E cu aparat de făcut și lapte. Și astăzi am vrut sa- mi fac un latte și miroase laptele când spuma. Cum as putea sa curat? Are ceva instrucțiuni și mna e ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 17 Octombrie 2020 |

Care e diferența de compoziție dintre orezul alb și orezul brun?

2
Răspunde Raportează
Sly
în 15 Octombrie 2020 | Sly întreabă:

Magazinele nu mai vând Heineken la doză separat, doar bax. Să mă dau pe Stela Artois?

6
Răspunde Raportează
Maronica
în 15 Octombrie 2020 | Maronica întreabă:

Se poate strica masina de spălat dacă bagi doar 2-3 haine? Eu am băgat o cămașă și un top...și acum unul din membrii familiei zice că asta ar fi una din cauze

6
Răspunde Raportează
strunitza
în 15 Octombrie 2020 | strunitza întreabă:

Am fost undeva prin tara si ne- a dat sa mancam un fel de omleta. Am intrebat cum se chema si ei au zis papara. Era cu ou, sunculita, ceapa, putin usturoi, verdeturi, rosii si ardei rosu. Asta e reteta...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RecKinul
în 15 Octombrie 2020 | RecKinul întreabă:

Doresc sã cumpãr un vas wc pentru curte dar sã nu fie ca cele obişnuite în care rãmâne apã, sã nu îngheţe iarna. Ce fel de vase trebuie sã caut?

1
Răspunde Raportează
flotilica
în 15 Octombrie 2020 | flotilica întreabă:

Cum sa fac maioneza fara oua crude?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 15 Octombrie 2020 |

Buna TPU Doream sa știu ce termen de valabilitate au conservele/borcanele făcute in casa ( murături, gemuri, compoturi, zacusca etc) Dupa cât timp vor mai fi bune de mâncat din momentul in ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Sanzy_83
în 12 Octombrie 2020 | Sanzy_83 întreabă:

Am un termos in care a stat mult timp niste cafea. Termosul a prins acel miros de cafea si oricat l- as spala el nu iese. Am pus otet, am pus detergent de vase si l- am lasat acolo, insa degeaba. Mirosul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
radu_florea
în 12 Octombrie 2020 | radu_florea întreabă:

Hei! Poti face clatite americane cu faina neagra? Sau cum ai putea face clatite americane mai dietetice? Cu cel fel de faina? In afara de cea alba de grau.

3
Răspunde Raportează
Girly97
în 11 Octombrie 2020 | Girly97 întreabă:

Ce mi-ați putea recomanda să mănânc când ajung acasă de la muncă având în vedere faptul că lucrez până la ora 22?

8
Răspunde Raportează
MirceaBade31
în 11 Octombrie 2020 | MirceaBade31 întreabă:

Cum gatesc macaroane cu branza?

8
Răspunde Raportează
CattanyMihai778
în 10 Octombrie 2020 | CattanyMihai778 întreabă:

Am o geaca din poliester care are sus doua buzunare pe exterior care se pot da jos dar va ramane urma de cusatura, cum pot face ca urma sa dispara?

4
Răspunde Raportează
ReignForest
în 9 Octombrie 2020 | ReignForest întreabă:

A sărit pe televizor pe marginea de jos și pe suport acetonă și se vede mai multe pete mari albe.Cu ce se curăță?

4
Răspunde Raportează
Carolina1972
în 9 Octombrie 2020 | Carolina1972 întreabă:

Urgent! Am băgat la spălat haine inchise dar printre ele și un trening verde închis de tot și m- am trezit ca am stricat treningul fiindcă e cu pete negre :(((((. Cum rezolv problema? Vanish ajuta?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
radlina
în 7 Octombrie 2020 | radlina întreabă:

La ce e bun ceaiul de menta? Stiu ca ai mei imi dadeau cand ma durea burta. Dar mai are si alte intrebuintari?

2
Răspunde Raportează
StrongHeart
Întrebare recomandată în 7 Octombrie 2020 | StrongHeart întreabă:

Pentru muraturi stiu ca trebuie folosita sare neiodata, dar eu unu' nu am gasit nicaieri prin magazine.Intrebarea este, pot folosi sare de himalaya la muraturi(cristal)? Si Stie cineva de ce trebuie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
petrisoricel
în 6 Octombrie 2020 | petrisoricel întreabă:

Am niste bibilici aduse de mama si nu stiu cum sa le fac sa fie delicioase. Am facut pana acum la cuptor, dar vreau ceva special, mai aparte. Voi cum le preparati?

1
Răspunde Raportează
Syrten
în 5 Octombrie 2020 | Syrten întreabă:

Bună TPU! Cu ce să spăl hainele negre să nu piardă din culoare? Gen să nu capete petele alea albe așa, nu știu cum să explic. Îmi puteți recomanda un detergent și dacă folosesc acel detergent...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
constanta_draghici
în 5 Octombrie 2020 | constanta_draghici întreabă:

Am cumparat niste seminte de pin din lidl si as dori sa le folosesc in mancare, insa nu stiu nici o reteta cu pin. Voi ce stiti?

1
Răspunde Raportează
gelata
în 5 Octombrie 2020 | gelata întreabă:

Daca un avocado are coaja neagra inseamna ca e copt si poate fi mancat?

1
Răspunde Raportează
Floydancingsaha
în 4 Octombrie 2020 | Floydancingsaha întreabă:

Bună, oare cu ce as putea sa îmi curat o husa de telefon care are urme de pete de pix albastru? Dacă este altceva decât acetona, deoarece am auzit ca nu e buna. (husa e din material din acela fin,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Octombrie 2020 |

Ce marca de uscator de rufe automat folositi? Si imi puteti spune cam cat dureaza un program de uscare pentru haine zilnice?

6
Răspunde Raportează
Floydancingsaha
în 3 Octombrie 2020 | Floydancingsaha întreabă:

Bună, cu ce pot sa îmi curat husa de telefon dacă are pete de pix albastru? Ar fi vreo varianta în afara de acetona, am auzit ca nu e buna. Mulțumesc

3
Răspunde Raportează
oannna
în 1 Octombrie 2020 | oannna întreabă:

Acum ca s- a lasat putin frigul in casa temperatura a scazut si mi- e frig mereu la picioare. Am papuci, am sosete, insa lucrand de acasa si stand mereu pe scaun am picioarele mereu reci. Ce sa fac ca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Catalina Marinescu
în 1 Octombrie 2020 | Catalina Marinescu întreabă:

Avocado se poate si prepara termic in vreun felc? Ok, stiu ca se mananaca asa in diverse salate, dar poate fi preparat si termic in vreo mancare anume?

1
Răspunde Raportează
radrian
în 1 Octombrie 2020 | radrian întreabă:

Cum iti dai seama daca un avocado e bun de mancat sau nu? Ok, unii isi schimba culoarea, altii raman tot verzi dar se coc inauntru si risti sa se strice daca nu ii mnanci la timp.

1
Răspunde Raportează
Damisaaa
în 30 Septembrie 2020 | Damisaaa întreabă:

Puteti sa imi recomandati si mie un cantar de bucatarie de calitate? Care sa aiba si functie cantarire lichide.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Septembrie 2020 |

Am o pereche de Vanși de culoare mov (confecționați din piele întoarsă), pe care... fără să- mi dau seama i- am înmuiat cu dero, evident, au rămas cam decolorați, pătați. arată...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
emiliadora
în 30 Septembrie 2020 | emiliadora întreabă:

Cu ce as putea combina un avocado in afara de rosii?

2
Răspunde Raportează
moraruandru
în 30 Septembrie 2020 | moraruandru întreabă:

Exista mai multe tipuri de avocado? Mai multe soiuri? Oare gustul e la fel?

1
Răspunde Raportează
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 12 ore

farcry444 întreabă:

Care este cel mai bun presedinte dupa revolutie fara niciun dubiu? Incep eu: Traian Basescu Urmati voi: ?
    11 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 15 ore

LisaJulie întreabă:

Voi unde recomandati sa planific un circuit acum ca sunt reduceri?
    5 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 7 ore

9PM întreabă:

Buna seara dragilor Care dintre voi v- a?i confruntat cu hemoroizi? Sau mai exact hemoroid trombozat? Cred c? trec prin a?a ceva, nu prea n?eleg de la ce o ap?rut precis de?i am citit putin despre...? (mai mult)
    4 răspunsuri
  • SuperGlue
    trimisă acum 9 ore

SuperGlue întreabă:

Ma gndeam sa iau un Matiz, ce alte variante mai g?se?ti tot asa cele mai ieftine posibile euro 4? Gen cele mai mici costuri de ntre?inere posibile!
    4 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.610
  • Întrebări: 3.952.982
  • Răspunsuri: 17.652.822
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 43 minute
Ce zici de un quiz?
Recorduri mondiale

Recorduri mondiale

Cat de bine te descurci cu recorduri care de care mai ciudate?

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.797 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.053 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.119 Conversaţii