De ce nimic din ce gatesc nu imi iese bine, chiar daca urmez retetele mamei sau de pe net, nu imi iese niciodata la fel. E posibil sa nu ai talent in bucatarie?
A incercat cineva sa gateasca paste cu sosul de Bolognese cu carne (la borcan) marca Barilla? Este calitativ, recomandati? :) Fratele meu nu are timp sa gateasca sosul acasa si ar vrea ceva rapid.
Nu am experienta in a gati mancare, si trebuie sa invat. Nu prea imi place sa mananc carne mai mult vegetarian ma consider dar sa stau 3h la o cratita ma enerveaza... daca de exemplu imi fac numai ciorba...? (mai mult)
Salut.M- am mutat intr- un apartament nou(la parter), in chirie. Apartamentul asta e ciudatel, mobila este noua, are 5 piese de mobilier din care una parca are in ea pe Satana.Toata noaptea pocneste.Intr-...? (mai mult)
Ce merge mancat cu varza murata in afara de fasole prajita, tocanita de cartofi, friptura si carnati?
M-am mutat recent si vreau sa fac un chec însă nu am tava sa-l pun, nici macar o tava normala. Daca il pun intr-un recipient din sticla o tava de sticla afectează cuptoru cu ceva?
Buna TPU m- am lovit la ochi ieri.mi s- a innrosit putin si ma doare.cum as putea face sa dispara.nu m- am lovit in ochi ci sub ochi intr- un pai de fan mai gros.Cum as putea scapa de lovitura.repet ...? (mai mult)
Mi s- a ars un bec tip aplica (de forma unei farfurii) și vreau sa îl schimb. Problema e ca nu stiu sa desprind corpul de iluminat de pe perete. Am atasat niste poze, poate cineva are unul asemanator...? (mai mult)
Intrebare dedicata bucatareselor : As vrea pentru iarna sa pun in pungi mici (de o portie) sa pun : morcovi, telina, pastarnac, ardei taiate bucatele mici pentru orice fel de mancare, si sa le pun...? (mai mult)
Știe cineva cum pot debloca termostatul de la calorifer? Am dat drumul la căldură, caloriferul se încălzește, dar capul valvei, rotița aceea care setează nivelul de căldură e blocată la 1....? (mai mult)
Cum va dati seama ca e avocadoul copt? Ca pe mine mereu ma pacaleste, nesamtatu dracu
Stie cineva reteta de GLOGG? (bautura lui Mos Craciun) specifica Finlandiei?
Buna tpu..soția mea ia prenatal, postnatal cum ii spune si nu i-a intrat pana acum. Trebuia sa intre ca suntem in 13, stie cineva? Dau funda
Cum pot sa scap de o obsesie ciudata de a nu arunca lucruri? Nu ma refer la gunoaie, ci la mancare in general. Efectiv nu suport mancarea irosita. Cand sunt la restaurant nu ma lasa inima sa las mult ...? (mai mult)
Buna Știe cineva cu ce se poate curăța colacul de toaleta daca a fost patat cu pastila de toaleta? Am pus pastila de la domestos, din aia albastră care normal merge in bazin dar nu am reusit sa desfac...? (mai mult)
Buna, am si eu bere rămasă de la ziua mea, nedesfacuta, e in termenul de valabilitate. Nu știu ce sa fac cu ea, am auzit ca se bea. E adevărat? Dau funda
As dori si eu retete simple cu paste si sos. Mereu cand incerc sa fac paste nu rezulta asa cum vreau eu si mereu gresesc undeva.
as dori o rețetă de suc de mere + cum se prepară dar sa nu conțină multe ingrediente si sa se faca repede!
Stiti cumva in ce magazine pot sa gasesc borax? Multumesc.
Vreau sa gatesc de sarbatori BEEF WELLINGTON. A facut cineva? Cateva detalii si ce ar trebui sa stiu despre acest preparat sau la ce ar trebui sa fiu atenta cand il prepar? Pareri? Sfaturi?
Am o pereche de vansi negri care s-au decolorat putin si vreau sa le dau cu ceva ca sa fie negri. Vreo idee cu ce as putea folosi?
Cum se face sosul la fulgi de cartofii?
Pt bucatarese/cofetarese : Ce sunt prafurile acelea care coloreaza crema cu care vrei sa faci ornamente? La noi se gasesc? https://www.youtube.com/watch?v=iknu63pPlwg
Am un inel și nu știu din ce metal este. Unde as putea afla asta? https://imgur.com/a/Mh0nn7j https://imgur.com/a/H7OT24a Aici aveți poze cu el. Faza e ca are și ceva gravat și nu știu ...? (mai mult)
Funda! Caut o ciocolată neagră. Ceva cu cat mai multă cacao și cu cele mai bune beneficii. Ce recomandati si din ce market?
Salutare! Cum as putea elimina mirosul inchis(stătut) dintr-o camera? Am aerisit si am facut curat dar e la fel si mai sunt si ceva musculite prin camera. E garsoniera mica cu o camera si baie.
Hainele miros intotdeauna urat dupa ce le spal, poate fi de la apa? Stau la bloc si orice am incercat nu a dat rezultate.
Mancand paine uscata tare nemucegaita maselele de minte sunt folosite si se vede ca au un rol foarte important in mestecarea hranei. Ce parere aveti?
Ce as putea pune sa nu imi mai intre soarele in camera? In afara de (nu imi vine acum cum se numeste stiti voi aia pe care o pui sa nu iti mai intre soarele in casa).
Caut retete de aperitiv si cele mai super le gasesc la straini bineinteles si nu inteleg in video-ul asta ce fel de branza e aia pe care o pune in apa? https://www.youtube.com/watch?v=cKRxqxo-_gA
A conservat cineva gutui pentru mancare de gutui?
Ce se intampla daca mananci dovleac Atlantic Giant? (cel portocaliu care se sculpteaza de Halloween). Se spune ca de la acest dovleac doar semintele sunt comestibile, dar nu se spune nimic de efectul...? (mai mult)
Am facut o comanda de pe joom si au trecut 16 zile. Știe cineva daca mai intarzie? Sau daca mai ajunge?
Cum as putea îndrepta o foaie boțită? Nu e mototolita grav, doar a prins niște urme de la cum a stat strâmb.
Hei, TPU. Ce mâncăruri aveți în plan pentru Crăciun și Revelion?
Hey,TPU! As vrea sa stiu daca dupa o operatie de cezariana poti consuma Activia de baut.Stiu ca dupa aprox.48 de ora ai voie iaurturi simple, dar nu stiu daca e voie Activia de baut?!
In acest video Beef Brisket ce inseamna piept de vita, traducerea data de google translate dar in magazin nu gasesc piept de vita decat spata, pulpa... https://www.youtube.com/watch?v=ba0ZtkXu9R4 ...? (mai mult)
Salutare tuturor, am o problema, de curand la o rama de ochelari de vedere s- a rupt piciorul stang chiar de la jumatate, dar nu si balamua in sine ( piciorul este dintr- o anumita sarma si acoperita...? (mai mult)
Cat de des e cel mai indicat/igienic sa schimb lenjeria de pat?
Cum pot sterge mina de pix normala de pe un caiet fara ca sa se vada? Multumesc anticipat!
Am obs seara asta ca am in pat niste insecte foarte mici, cum pot scapa de ele? si daca imi intra in urechi cand dorm sau in gura/nas? oare pot da cu aspiratoruL peste tot (sub pat langa pe etc)?
Cate grame ar trebui sa aiba o ceafa de porc cruda, ca sa ajunga la 100 g, dupa o gatire pe gratar? Sau 200 g dupa gatire.
Bună! M- am mutat recent într- un apartament, din păcate, deja locuit de gândăcei, mai mari, mai mici, mai negri, mai maro, toți niște urâți de care aș vrea să scap cât mai repede...? (mai mult)
Buna, ma puteti ajuta si pe mine la un adidas cu leduri nu mai imi merg ledurile, doar 3 leduri
Am 26 de ani si sunt intr- o situatie nașpa rău....Nu reușesc să îmi găsesc nici un job din cauza lipsei de experiență.Cine ma poate ajuta cu un sfat, sugestie serioasă. Precizez ca...? (mai mult)
Cat m-ar costa sa stramtez un palton? Este vorba despre un palton vintage cu gluga si blana la gluga si maneci. Este marimea M (38) si am nevoie de S (36)
Sunt bune de ceva aparatele de adunat scamele de pe haine? Sunt eficiente?
Salut, am o geaca care era a bunicii mele si are niste flori pe brate, 2 flori pe fiecare facute din ceva ata sau asa pare. Oare pot sa le dau jos? Vreau sa o port eu ca nu e culoare de femeie si nici...? (mai mult)
Cat timp ar trebui lasat aluatul la crescut? Cum imi dau seama ca a stat suficient?
Crenvwursti cu cașcaval cumpărați se fierb? Dacă da cât timp
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
politistfaraimaginatie întreabă:
Șachi întreabă:
Anonimul151 întreabă:
missara21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!