TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sfaturi casnice

Sfaturi casnice

• 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2018 |

De ce nimic din ce gatesc nu imi iese bine, chiar daca urmez retetele mamei sau de pe net, nu imi iese niciodata la fel. E posibil sa nu ai talent in bucatarie?

4
Răspunde Raportează
sopranaCadaverica
în 18 Noiembrie 2018 | sopranaCadaverica întreabă:

A incercat cineva sa gateasca paste cu sosul de Bolognese cu carne (la borcan) marca Barilla? Este calitativ, recomandati? :) Fratele meu nu are timp sa gateasca sosul acasa si ar vrea ceva rapid.

3
Răspunde Raportează
mgtow
în 18 Noiembrie 2018 | mgtow întreabă:

Nu am experienta in a gati mancare, si trebuie sa invat. Nu prea imi place sa mananc carne mai mult vegetarian ma consider dar sa stau 3h la o cratita ma enerveaza... daca de exemplu imi fac numai ciorba...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Noiembrie 2018 |

Salut.M- am mutat intr- un apartament nou(la parter), in chirie. Apartamentul asta e ciudatel, mobila este noua, are 5 piese de mobilier din care una parca are in ea pe Satana.Toata noaptea pocneste.Intr-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
penus
în 17 Noiembrie 2018 | penus întreabă:

Ce merge mancat cu varza murata in afara de fasole prajita, tocanita de cartofi, friptura si carnati?

5
Răspunde Raportează
Jdjsnshxjxjshdhx
în 17 Noiembrie 2018 | Jdjsnshxjxjshdhx întreabă:

M-am mutat recent si vreau sa fac un chec însă nu am tava sa-l pun, nici macar o tava normala. Daca il pun intr-un recipient din sticla o tava de sticla afectează cuptoru cu ceva?

8
Răspunde Raportează
IubitoareaDePisici
în 17 Noiembrie 2018 | IubitoareaDePisici întreabă:

Buna TPU m- am lovit la ochi ieri.mi s- a innrosit putin si ma doare.cum as putea face sa dispara.nu m- am lovit in ochi ci sub ochi intr- un pai de fan mai gros.Cum as putea scapa de lovitura.repet ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Tyros
în 16 Noiembrie 2018 | Tyros întreabă:

Mi s- a ars un bec tip aplica (de forma unei farfurii) și vreau sa îl schimb. Problema e ca nu stiu sa desprind corpul de iluminat de pe perete. Am atasat niste poze, poate cineva are unul asemanator...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
pumpkinky
în 15 Noiembrie 2018 | pumpkinky întreabă:

Intrebare dedicata bucatareselor : As vrea pentru iarna sa pun in pungi mici (de o portie) sa pun : morcovi, telina, pastarnac, ardei taiate bucatele mici pentru orice fel de mancare, si sa le pun...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
MadRaven
în 14 Noiembrie 2018 | MadRaven întreabă:

Știe cineva cum pot debloca termostatul de la calorifer? Am dat drumul la căldură, caloriferul se încălzește, dar capul valvei, rotița aceea care setează nivelul de căldură e blocată la 1....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
supadeceapa
Userul anului
în 14 Noiembrie 2018 | supadeceapa întreabă:

Cum va dati seama ca e avocadoul copt? Ca pe mine mereu ma pacaleste, nesamtatu dracu

4
Răspunde Raportează
pumpkinky
în 13 Noiembrie 2018 | pumpkinky întreabă:

Stie cineva reteta de GLOGG? (bautura lui Mos Craciun) specifica Finlandiei?

1
Răspunde Raportează
alexandru0995
în 13 Noiembrie 2018 | alexandru0995 întreabă:

Buna tpu..soția mea ia prenatal, postnatal cum ii spune si nu i-a intrat pana acum. Trebuia sa intre ca suntem in 13, stie cineva? Dau funda

2
Răspunde Raportează
Yurisa
în 13 Noiembrie 2018 | Yurisa întreabă:

Cum pot sa scap de o obsesie ciudata de a nu arunca lucruri? Nu ma refer la gunoaie, ci la mancare in general. Efectiv nu suport mancarea irosita. Cand sunt la restaurant nu ma lasa inima sa las mult ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Geomire
în 12 Noiembrie 2018 | Geomire întreabă:

Buna Știe cineva cu ce se poate curăța colacul de toaleta daca a fost patat cu pastila de toaleta? Am pus pastila de la domestos, din aia albastră care normal merge in bazin dar nu am reusit sa desfac...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mitzafaradefrica
în 10 Noiembrie 2018 | Mitzafaradefrica întreabă:

Buna, am si eu bere rămasă de la ziua mea, nedesfacuta, e in termenul de valabilitate. Nu știu ce sa fac cu ea, am auzit ca se bea. E adevărat? Dau funda

3
Răspunde Raportează
Wordofthat999999
în 10 Noiembrie 2018 | Wordofthat999999 întreabă:

As dori si eu retete simple cu paste si sos. Mereu cand incerc sa fac paste nu rezulta asa cum vreau eu si mereu gresesc undeva.

4
Răspunde Raportează
Ioana_Larisa_1994
în 10 Noiembrie 2018 | Ioana_Larisa_1994 întreabă:

as dori o rețetă de suc de mere + cum se prepară dar sa nu conțină multe ingrediente si sa se faca repede!

1
Răspunde Raportează
Ionozec20
în 10 Noiembrie 2018 | Ionozec20 întreabă:

Stiti cumva in ce magazine pot sa gasesc borax? Multumesc.

4
Răspunde Raportează
pumpkinky
în 9 Noiembrie 2018 | pumpkinky întreabă:

Vreau sa gatesc de sarbatori BEEF WELLINGTON. A facut cineva? Cateva detalii si ce ar trebui sa stiu despre acest preparat sau la ce ar trebui sa fiu atenta cand il prepar? Pareri? Sfaturi?

2
Răspunde Raportează
raduculovesbinny
în 9 Noiembrie 2018 | raduculovesbinny întreabă:

Am o pereche de vansi negri care s-au decolorat putin si vreau sa le dau cu ceva ca sa fie negri. Vreo idee cu ce as putea folosi?

1
Răspunde Raportează
Nikkdia
în 9 Noiembrie 2018 | Nikkdia întreabă:

Cum se face sosul la fulgi de cartofii?

1
Răspunde Raportează
pumpkinky
în 8 Noiembrie 2018 | pumpkinky întreabă:

Pt bucatarese/cofetarese : Ce sunt prafurile acelea care coloreaza crema cu care vrei sa faci ornamente? La noi se gasesc? https://www.youtube.com/watch?v=iknu63pPlwg

4
Răspunde Raportează
Adi22sokey23
în 7 Noiembrie 2018 | Adi22sokey23 întreabă:

Am un inel și nu știu din ce metal este. Unde as putea afla asta? https://imgur.com/a/Mh0nn7j https://imgur.com/a/H7OT24a Aici aveți poze cu el. Faza e ca are și ceva gravat și nu știu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
gtr2rr3
în 7 Noiembrie 2018 | gtr2rr3 întreabă:

Funda! Caut o ciocolată neagră. Ceva cu cat mai multă cacao și cu cele mai bune beneficii. Ce recomandati si din ce market?

4
Răspunde Raportează
rockvandam
în 5 Noiembrie 2018 | rockvandam întreabă:

Salutare! Cum as putea elimina mirosul inchis(stătut) dintr-o camera? Am aerisit si am facut curat dar e la fel si mai sunt si ceva musculite prin camera. E garsoniera mica cu o camera si baie.

4
Răspunde Raportează
Ionozec20
în 5 Noiembrie 2018 | Ionozec20 întreabă:

Hainele miros intotdeauna urat dupa ce le spal, poate fi de la apa? Stau la bloc si orice am incercat nu a dat rezultate.

6
Răspunde Raportează
Steregoi
în 5 Noiembrie 2018 | Steregoi întreabă:

Mancand paine uscata tare nemucegaita maselele de minte sunt folosite si se vede ca au un rol foarte important in mestecarea hranei. Ce parere aveti?

3
Răspunde Raportează
qieiqpalz
în 4 Noiembrie 2018 | qieiqpalz întreabă:

Ce as putea pune sa nu imi mai intre soarele in camera? In afara de (nu imi vine acum cum se numeste stiti voi aia pe care o pui sa nu iti mai intre soarele in casa).

7
Răspunde Raportează
pumpkinky
în 4 Noiembrie 2018 | pumpkinky întreabă:

Caut retete de aperitiv si cele mai super le gasesc la straini bineinteles si nu inteleg in video-ul asta ce fel de branza e aia pe care o pune in apa? https://www.youtube.com/watch?v=cKRxqxo-_gA

2
Răspunde Raportează
firu
în 3 Noiembrie 2018 | firu întreabă:

A conservat cineva gutui pentru mancare de gutui?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Noiembrie 2018 |

Ce se intampla daca mananci dovleac Atlantic Giant? (cel portocaliu care se sculpteaza de Halloween). Se spune ca de la acest dovleac doar semintele sunt comestibile, dar nu se spune nimic de efectul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cursaru_Mihaela_1993
în 1 Noiembrie 2018 | Cursaru_Mihaela_1993 întreabă:

Am facut o comanda de pe joom si au trecut 16 zile. Știe cineva daca mai intarzie? Sau daca mai ajunge?

1
Răspunde Raportează
Atim
în 1 Noiembrie 2018 | Atim întreabă:

Cum as putea îndrepta o foaie boțită? Nu e mototolita grav, doar a prins niște urme de la cum a stat strâmb.

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Octombrie 2018 |

Hei, TPU. Ce mâncăruri aveți în plan pentru Crăciun și Revelion?

10
Răspunde Raportează
Ellenaella95
în 31 Octombrie 2018 | Ellenaella95 întreabă:

Hey,TPU! As vrea sa stiu daca dupa o operatie de cezariana poti consuma Activia de baut.Stiu ca dupa aprox.48 de ora ai voie iaurturi simple, dar nu stiu daca e voie Activia de baut?!

4
Răspunde Raportează
pumpkinky
în 31 Octombrie 2018 | pumpkinky întreabă:

In acest video Beef Brisket ce inseamna piept de vita, traducerea data de google translate dar in magazin nu gasesc piept de vita decat spata, pulpa... https://www.youtube.com/watch?v=ba0ZtkXu9R4 ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
antonel18
în 28 Octombrie 2018 | antonel18 întreabă:

Salutare tuturor, am o problema, de curand la o rama de ochelari de vedere s- a rupt piciorul stang chiar de la jumatate, dar nu si balamua in sine ( piciorul este dintr- o anumita sarma si acoperita...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Atim
în 28 Octombrie 2018 | Atim întreabă:

Cat de des e cel mai indicat/igienic sa schimb lenjeria de pat?

6
Răspunde Raportează
kenydo66
în 27 Octombrie 2018 | kenydo66 întreabă:

Cum pot sterge mina de pix normala de pe un caiet fara ca sa se vada? Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
qieiqpalz
în 26 Octombrie 2018 | qieiqpalz întreabă:

Am obs seara asta ca am in pat niste insecte foarte mici, cum pot scapa de ele? si daca imi intra in urechi cand dorm sau in gura/nas? oare pot da cu aspiratoruL peste tot (sub pat langa pe etc)?

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Octombrie 2018 |

Cate grame ar trebui sa aiba o ceafa de porc cruda, ca sa ajunga la 100 g, dupa o gatire pe gratar? Sau 200 g dupa gatire.

3
Răspunde Raportează
StrangeFruit
în 25 Octombrie 2018 | StrangeFruit întreabă:

Bună! M- am mutat recent într- un apartament, din păcate, deja locuit de gândăcei, mai mari, mai mici, mai negri, mai maro, toți niște urâți de care aș vrea să scap cât mai repede...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
NeTCoDeR
în 25 Octombrie 2018 | NeTCoDeR întreabă:

Buna, ma puteti ajuta si pe mine la un adidas cu leduri nu mai imi merg ledurile, doar 3 leduri

1
Răspunde Raportează
26ratata
în 25 Octombrie 2018 | 26ratata întreabă:

Am 26 de ani si sunt intr- o situatie nașpa rău....Nu reușesc să îmi găsesc nici un job din cauza lipsei de experiență.Cine ma poate ajuta cu un sfat, sugestie serioasă. Precizez ca...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cherryme
în 25 Octombrie 2018 | Cherryme întreabă:

Cat m-ar costa sa stramtez un palton? Este vorba despre un palton vintage cu gluga si blana la gluga si maneci. Este marimea M (38) si am nevoie de S (36)

5
Răspunde Raportează
SkenWell
în 24 Octombrie 2018 | SkenWell întreabă:

Sunt bune de ceva aparatele de adunat scamele de pe haine? Sunt eficiente?

3
Răspunde Raportează
qieiqpalz
în 24 Octombrie 2018 | qieiqpalz întreabă:

Salut, am o geaca care era a bunicii mele si are niste flori pe brate, 2 flori pe fiecare facute din ceva ata sau asa pare. Oare pot sa le dau jos? Vreau sa o port eu ca nu e culoare de femeie si nici...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Atim
în 23 Octombrie 2018 | Atim întreabă:

Cat timp ar trebui lasat aluatul la crescut? Cum imi dau seama ca a stat suficient?

5
Răspunde Raportează
Bunicutamaruta
în 23 Octombrie 2018 | Bunicutamaruta întreabă:

Crenvwursti cu cașcaval cumpărați se fierb? Dacă da cât timp

7
Răspunde Raportează
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • politistfaraimaginatie
    trimisă pe 17 Noiembrie

politistfaraimaginatie întreabă:

Ce e mai bine, jandarm,politia romana, frontiera sau pompier, avand in vedere urmatoarele aspecte : - salariu -atributii -stres/munca (sunt foarte lenes, vreau munca cat mai putina) -program
    11 răspunsuri
  • Șachi
    trimisă acum 12 ore

Șachi întreabă:

Avem șanse să câștigăm cu 3-0? Știți la ce mă refer și de ce întreb asta.
    10 răspunsuri
  • Anonimul151
    trimisă pe 17 Noiembrie

Anonimul151 întreabă:

Am o problemă, destul de serioasă, în legătură cu școala de șoferi. Vineri, m- am întâlnit cu patronul scolii de șoferi pentru a- mi da dosarul, pentru că luni aveam programare. A ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • missara21
    trimisă acum 19 ore

missara21 întreabă:

Buna tuturor! Sunt internată la spital Fundeni și urmează să sufăr o nefrectomie. Aș avea nevoie de puțin ajutor, nu m- am mai întâlnit cu astfel de situații, nici cu operația in sine și ...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.786
  • Întrebări: 3.953.229
  • Răspunsuri: 17.654.458
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Drop Dead Diva

Drop Dead Diva

Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.572 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.813 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.148 Conversaţii