Se poate gasi pepene verde in perioada asta anului?
Ce-as putea face cu banii de la pariuri sportive? Am 17 ani dar am prea multi, pun cate 5 lei si scot 70 ca is microbist si stiu cum sa pun, am destui dar nu am idei, dau funda.
Caut niste acuarele bune si ieftine gen maxim 50 lei. Funda!
De unde pot cumpara un breton fals, peruca, doar bretonul? Sunt din Bucuresti. Si as dori sa para cat mai real, eu am parul saten inchis.
Idei de cadouri pentru iubit? Face 20 Vreau ceva drăguț la care sa nu se astepte
Daca mi se livreaza un produs indoit sau stricat, dupa desigilarea pachetului pot primi altul sau sa il returnez?
Aș dori să cumpăr o carte pentru o prietenă de a mea. Știe cineva cât este transportul la Cărturești sau Libris?
Cand vin reducerile alea mari la haine?
A cumparat cineva de pe site-ul acesta: https://giesem.ro? Nu sunt sigur in privinta lui si eram curios daca e de incredere
Salutare, imi poate recomanda cineva un magazin online care printeaza tricouri personalizate prin metoda DTG la preturi accesibile?
Stie cineva unde gasesc cercei cum are tipul din Poza : https://t1.ldh.be/U9Kz1tER-bwNPnhdoa6aDPU1vE0=/0x16:2057x1044/1920x960/5c643e70d8ad5878f09d26a3.jpg
Mi s- a stricat frigiderul si am vazut ca la Altex au programul ala prin care iti da un voucher daca dai un electrocasnic vechi la schimb. Dar nu am gasit prea multe detalii. Deci vine sa imi aduca frigiderul...? (mai mult)
Salut, care ati comandat vreodata de pe Amazon, care e pretul transportului? As vrea sa comand un trening dar nu stiu care e treaba si imi e frica ca am vazut un episod cu Nelson in care nu stiu cum ...? (mai mult)
Intrebare: Eu n-am fost niciodata in afi sau liberty centeŕ, gasesc acolo haine de calitate si ieftine? Ca sa nu merg degeaba
Buna ziua TPU, Am dat comanda pe 11 februarie la h&m pe 27(adica azi) am anuntat ca nu sunt acasa cand a venit curierul si am primit pe email urmatoarele: "Pentru ca noi sa putem rambursa suma de 409,...? (mai mult)
Bună.Cum îi pot contacta pe cei de la Emag sa reclam ceva? Am cumpărat un dispozitiv care nu functionează deloc si nici nu are instructiuni de folosire. Nu mi s- a trimis culoarea pe care am cerut-...? (mai mult)
Salut, daca cumpăr ceva de pe eMAG in rate pot sa plătesc si in avans? Chiar dacă e plata cu contul bancar?
Poate ridica altcineva un colet pe numele meu de la posta? Nu suntem rude.
am dat recent o comanda de pe stockx...cam in cat timp ajunge in Romania?
Am vazut un tip in kaufland si-a cumparat un carucior mare plin de cartofi congelati. Intrebarea mea e: asta mananca doar cartofi prajiti?
Buna, pentru cine a mai comandat de pe wish, am primit o recomandata de la un colet extern de pe wish, cand am fost sa ridic un domn mi- a zis ca trebuie sa tiparesc o hartie de pe contul meu de wish, ...? (mai mult)
Salut, Daca mi-am comandat ceva din alta tara platesc in euro curierul(ups) sau e ok sa platesc si in lei?
Am 16 ani si primesc alocatia pe card de la banca BCR. Intrebarea mea este daca pot baga banii in jocuri sau sa-mi cumpar ceva online.
Salut.Ieri am dat o comanda online, un site electrocasnice, dar mi- am schimbat decizia, deoarece am vazut un alt produs.Astazi am trimis email, la ora 9:26 dimineata specificand detaliile, numarul...? (mai mult)
Hello! Știe careva un cod de reducere pentru Buzz?
Recomandari site bun pentru rochii de ocazie de calitate? Sau de preferat un magazin din Suceava sau Iasi care vinde asa ceva?
A cumparat cineva de pe-aici ceva online din Australia? Cum functioneaza cu transportul, adica cat dureaza?
În general îmi folosesc smartphone- ul pentru rețelele de socializare, vionat conținut pe Youtube, ascultat muzică, gaming şi câteva selfie- uri şi/sau poze normale (urmând a fi postate)....? (mai mult)
Am 16, 9 mm diametru la inel. Ce mărime este? De unde pot afla exact mărimile? Am vazut mărimi din două cifre peste 40 (ex: 47, 52) și mărimi mici, sub 20 (ex: 6, 15). Am dat un search ...? (mai mult)
Am 16 ani si am un card la banca pe care imi primesc alocatia. Cardul este la BCR tip City card. Vreau sa- mi atasez acest card la contul meu de PayPal si nu prea stiu cum se procedeaza. cere confrmare?...? (mai mult)
Daca dau comanda de haine de la "Porc" in cat timp imi vine comanda?
Cine are cont WorthPoint? Imi poate spune cat costa acest ceas? https://www.worthpoint.com/worthopedia/casio-lcd-shock-watch-mtg-960de-1544118248
Am si eu nevoie de ajutor e ziua unei profesoare cu care ma inteleg enorm si vreau sa ii fac un cadou eu si nu stiu ce sa cumpar nu vreau chestii ieftine cafea sau ciocolata are 37 de ani dar...? (mai mult)
Mama mea are momentan acest tip de smartphone https://m.emag.ro/telefon- mobil- lenovo- a859- dual- sim- 8gb- white- a859- white/pd/DGDQQBBBM/ Nu îi ține bateria decât 2- 3h așa că folosește...? (mai mult)
Este legit siteul de distance.ro?
Eurogsm e legit? Sper ca nu da tepe
Voi in functie de ce specificatii va alegeti castile in- ear pentru telefon? Am vazut ca unele au impedanta (ohm) de 16, altele de 32. Unele au frecventa de 19 - 20 kHz, altele de 20 - 20 ...? (mai mult)
Site-uri de unde imi pot cumpara haine de blana ARTIFICIALA dar care sa arate si bine? Sa nu para sinteticul acela urat
Am dat o comanda de pe olx de la un barbat de o pereche de adidasi nike air force one. fake. Mi- a venit perechea gresita si am sunat la acelasi om si mi s- a spus ca va ajunge luni sau ...? (mai mult)
Buna, Am nevoie de ajutorul vostru! Este ziua iubitului meu peste o saptamana iar eu nu am nici o idee cu ce sa- l suprind. Suntem de putin timp impreuna si nu ma pricep deloc la cumparat cadouri. ...? (mai mult)
Cât e transportul la zaful?
Buna, as vrea sa cumpar un ceas de la www.bmgamanet.com ati luat ceva de la ei ca pe google vad ca au recomandari pozitive. Mersi
De ce imi scrie, , Confirmation received. Finished, , pe Aliexpress la doua produse pe care eu nu le- am primit? Iar cand dau pe View Delivery Details scrie ca a ramas la Departed country of origin acum...? (mai mult)
Vreau să-mi cumpăr ceva și am observat că pe QUICKMOBILE sunt mai ieftine. Și aș vrea să știu părerea cuiva care a cumpărat de la ei.
Buna ziua! Imi puteti spune va rog site-uri, magazine unde pot gasi adidasi de calitate? As vrea sa fie din piele, panza, panza ecologica, ma intereseaza sa fie rezistenti si de calitate.
Stiti un cupon de reducere pentru sephora?
RASPUNDETI REPEDE VA ROG :( Am o problema.Am vrut sa comand o agenda care putea fi refolosita (se numeste "Rocketbook") de pe amazon, cand am comandat- o totul era bine pana cand am primit un email de...? (mai mult)
As vrea sa comand o trotineta din China de pe alibaba. La transport scrie. Expresa sneller metod. Est 110euro. Iar când dau sa plătesc îmi arata 300e. Asta e tot de plata sau mai trebuie sa plătesc...? (mai mult)
Va salut, vreau să- i fac prietenei mele un cadou de 1 martie, în ultimele luni ea își dorea un ceas inteligent. Ce imi recomandați în acest caz? Eu am vazut produsul aceste, merita? Smartwatch...? (mai mult)
Daca comand de pe Aliexpress o sa imi vina pachetele la usa sau la posta(sau in cutia postala din bloc daca sunt destul de mici?)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vice19 întreabă:
politistfaraimaginatie întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!