TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
BanuMonica
în 10 Mai 2023 | BanuMonica întreabă:

Buna ziua, am și eu problema și nu știu cum să fac daca mă poate ajuta careva.Am făcut comanda pe shein din Romania doar că am greșit ceva in legătură cu unde trebuia să ajungă. Adică am ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ireallly1287
în 9 Mai 2023 | ireallly1287 întreabă:

Cum pot să anulez o comanda pe elefant.ro? Am dat mail la email cum că aș vrea să anulez comanda ____, dar nu primesc un răspuns și nici nu știu dacă e anulată sau nu

1
Răspunde Raportează
RobocopBuisness
în 9 Mai 2023 | RobocopBuisness întreabă:

Ce siteuri gen https://www.librarie.net/ care s-a arate cele mai vandute carti stiti?

1
Răspunde Raportează
Anonim1819
în 9 Mai 2023 | Anonim1819 întreabă:

Buna TPU! Maine trebuie sa primesc un colet prin fancurier platit cu cardul. intrebarea e... daca curierul imi cere buletinul si eu il am pierdut, pot sa-i dau pasaportul?

3
Răspunde Raportează
MiCuTzZa
în 9 Mai 2023 | MiCuTzZa întreabă:

Buna, A mai pățit cineva să nu primească o livrare de pe Shein? Îmi scrie că perioada aproximativă de livrare este între 3- 6 mai. Astăzi este deja 9 mai și nu am primit nimic. În aplicație...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zhr
în 8 Mai 2023 | Zhr întreabă:

Salut. Se poate cumpăra de pe amazon Statele Unite și să se livreze în Italia? Sau dacă nu, să pot cumpăra telefoane mmwave n257? Fundă.

4
Răspunde Raportează
Gaguejeerreue
în 8 Mai 2023 | Gaguejeerreue întreabă:

Salut, am comandat o pereche de adidasi marimea 42.5 eu port 42, imi vor fi buni?

4
Răspunde Raportează
Pitacupaine1
în 7 Mai 2023 | Pitacupaine1 întreabă:

Buna TPU:D Am și eu o întrebare, de unde pot lua un chest binder cu ramburs la curier adică sa-i dau banii curierului?

1
Răspunde Raportează
Alexluchi20
în 7 Mai 2023 | Alexluchi20 întreabă:

Credeți ca Nike dunk panda va mai fi populară in viitorul îndepărtat ca Nike air force 1 white?

5
Răspunde Raportează
Mirceaionut
în 7 Mai 2023 | Mirceaionut întreabă:

Buna ziua, ce părere aveți despre acest site https://tutunfiricelsitocatgaleatapunga.ro/

1
Răspunde Raportează
Owyx01
în 7 Mai 2023 | Owyx01 întreabă:

Retur eMAG! Trimit ei curierul deoarece nu doresc preluarea in showroom nefiind luat de la ei ( eMAG strchi) ajuns la vanzator spart zic ei! Care ar fi rezolvarea? Raman cu paguba si fara obiect? Emag ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mirunandreea102
în 7 Mai 2023 | Mirunandreea102 întreabă:

Buna,am dat o comanda pe Shein apoi am realizat ca uitasem sa adaug ceva la comanda și am anulat-o, dar banii mi i-au luat de pe card. In câte zile o sa primesc banii înapoi?

6
Răspunde Raportează
DanutCatalin
în 7 Mai 2023 | DanutCatalin întreabă:

Salut, stie cineva daca gasesc Marlboro double fusion summer in Bulgaria Nisipurile de aur?

2
Răspunde Raportează
Girly97
în 6 Mai 2023 | Girly97 întreabă:

Aveti idee daca acum la supermarketul "La Cocos" se accepta bonuri de masa?

4
Răspunde Raportează
Alex2o223
în 5 Mai 2023 | Alex2o223 întreabă:

Salut tuturor! Știe cineva unde pot sa găsesc niște căței mici de plastic care se intind, precum sunt tuburile alea de plastic de fac unele persoane asmr doar ca în forma de cățel. Știe cineva...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Mai 2023 |

Salut TPU! Am dat comandă la niște chestii din Germania și am primit mesaj că e blocat coletul la vamă și că imi trebuie ceva cod Eori. Am căutat puțin pe net și aparent trebuie să imi fac unul,...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Mai 2023 |

Buna ziua! Vreau sa cumpar un pui de doberman. Aveți vreo recomandare?

2
Răspunde Raportează
rumi36
în 5 Mai 2023 | rumi36 întreabă:

Salut TPU, stie cineva unde as putea gasi magazine cu decoratiuni pin Bucuresti? Vreau decoratiuni de tipul frunze artificiale, plante mici artificiale, tablouri cu citate motivationale, instalatii...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
xMDavid
în 4 Mai 2023 | xMDavid întreabă:

Salut! Credeti ca ar putea fi ceva in neregula daca cumpar un monitor sigilat de pe OLX? Sau daca as cumpara unul SH?

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Mai 2023 |

Salut TPU! E legit panda buy? Și plus de asta cum pot sa vad prețul produselor în lei fiindcă moneda e în "Cny"

1
Răspunde Raportează
Utilizatoare123
în 3 Mai 2023 | Utilizatoare123 întreabă:

A cumparat cineva in rate de pe EMAG? Prin cardul vostru obisnuit sau cu cardul EMAG? Povestiti un pic despre experienta voastra. Ati platit sau nu dobanda? Multumesc!

5
Răspunde Raportează
MolnarErzsebet18
în 2 Mai 2023 | MolnarErzsebet18 întreabă:

Buna ziua. Coletul meu ar trebui sa sosească in data de 18 Aprilie, dar nu l-am primit. Pe site scrie "In transit- international depot hub outbound". Oare ce trebuie sa fac, să-l primesc?

3
Răspunde Raportează
lala77743223f
în 2 Mai 2023 | lala77743223f întreabă:

Buna! Caut o rochie de banchet pentru clasa a 8 a din Piatra Neamt. Daca stiti magazine va rog sa imi spuneti

3
Răspunde Raportează
Pejhsjsj
în 2 Mai 2023 | Pejhsjsj întreabă:

Cand iau un colet de la posta romana pe numele meu(sub 14 ani) Cu buletinul parintelui pot sa iau? Trebuie si certificat de nastere?

1
Răspunde Raportează
Razzvan5444006644
în 1 Mai 2023 | Razzvan5444006644 întreabă:

Am comandat o sursa de pe forit vinerea trecuta iar acum imi apare comanda efectuata dar nu am primit nimic.....trebuie sa dau din nou comanda sau cum?

2
Răspunde Raportează
MacaialaSimona
în 1 Mai 2023 | MacaialaSimona întreabă:

Bună ziua! Am făcut o comanda pe SHEIN in data de 28 martie și nu am primit nici acum coletul, un număr de telefon daca mă puteți ajuta și dacă a mai pățit cineva la fel. Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
CalledTrudix
în 1 Mai 2023 | CalledTrudix întreabă:

Pretul real al pcului meu este de 2500 lei secondhand. Sa-i pun pretul pe olx, 2500 sau sa mai scad pretul?

26
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2023 |

Mamici/parinti, de unde v- ati luat patutul in special pentru bebe? Haine, accesorii le mai gasesc dar la patut nu ma decid. As vrea sa iau dintr- un magazin nu sa- l comand pe net insa la mine in oras...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Sachiroo
în 30 Aprilie 2023 | Sachiroo întreabă:

Salut, TPU! Îmi poate spune cineva, de ce LIDL este singurul magazin din România(cel puțin, pe care îl știu eu), care pune prețul produsului deasupra acestuia?

6
Răspunde Raportează
NadyPorahy
în 30 Aprilie 2023 | NadyPorahy întreabă:

Bună! Am un lănțișor de aur un pic cam lung. Ideea e că nu vreau să- l scurtez pentru că uneori doresc să- l port așa lung, uneori îl vreau la baza gâtului. Există o clemă pentru așa ceva?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 29 Aprilie 2023 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Cat dureaza un transfer in euro in general dintr o tara din ue in Romania? stiam ceva gen 24h sau 48

3
Răspunde Raportează
Condrache_Marian_1989
în 29 Aprilie 2023 | Condrache_Marian_1989 întreabă:

Daca pui iban ul la un cont pe net sau nu stiu sunt sanse sa ti fure cardul?

7
Răspunde Raportează
IEHOVADUMNEZEU
în 29 Aprilie 2023 | IEHOVADUMNEZEU întreabă:

Pot sa văd in aplicația upromania bonul fiscal la ce am cumpărat? Nu doar cat Șold mai am pe cardul de bonuri de masa și cat am cheltuit Nu am luat bonul fiscal de la magazin și am impresia ca...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Anqqzza
în 27 Aprilie 2023 | Anqqzza întreabă:

Daca nike urile air force au un scris diferit pe spate inseamna ca sunt fake? Au un scris de mana asa cumva.

1
Răspunde Raportează
StellarMary
în 27 Aprilie 2023 | StellarMary întreabă:

Salut TPU. Rocomandați-mi si mie va rog niste Second Hand-uri faine in Iași (daca se poate cu adrese). Mulțumesc.

2
Răspunde Raportează
ItuAlexandru
în 27 Aprilie 2023 | ItuAlexandru întreabă:

Glovo accepta carduri de masa? Am încercat sa plătesc dar da eroare

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 27 Aprilie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna TPU. Pentru cei care faceti sau ati facut balet:ce pantofi cu care stai pe varfuri(poante) pentru balet recomandati bune la pret si de calitate? Voi trece in curand la poante si imi trebuie unele ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
contcutoateebud
în 27 Aprilie 2023 | contcutoateebud întreabă:

Buna, stie cineva daca-mi dau comanda de vape de pe eMAG si imi ajunge curierul acasa o sa-mi ceara acordul parintilor sau nu? (dau funda)

6
Răspunde Raportează
newaccountbye
în 25 Aprilie 2023 | newaccountbye întreabă:

Buna ziua! Am nevoie de câteva idei de cadouri pentru aniversarea unei fetițe de 2 ani! Este verișoara mea și vreau sa-i iau ceva frumos

7
Răspunde Raportează
Heyhey23
în 25 Aprilie 2023 | Heyhey23 întreabă:

Buna! A mai comandat cineva de pe Farfetch? Sunt originale? Și atunci când plătești, trebuie in euro(cum arată prețurile pe site) sau se converteaza in lei.

2
Răspunde Raportează
anonim637
în 25 Aprilie 2023 | anonim637 întreabă:

Heyy. Merita sa comand de pe light in the box? Gen haine, rochii? Am vazut niste rochii superbe si chiar vreau sa-mi comand

8
Răspunde Raportează
UNOmcuunvis267
în 24 Aprilie 2023 | UNOmcuunvis267 întreabă:

Pot sa fac comanda de pe shein dacă am cont de paypal? Și reincarc de la aparatele paypal fara sa fie conectat contul la un card bancar? (Se poate da comanda prin paypal dar nu stiu daca se poate da ...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
BeingSelfless
în 24 Aprilie 2023 | BeingSelfless întreabă:

Ati vazut aceste sortimente de la Monster prin Romania sau sunt distribuite numai in SUA? Daca sunt in Romania, la ce supermarket- uri sau "magazine de colt"? https://www.monsterenergy.com/us/en/products/java-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
chicago44angels
în 24 Aprilie 2023 | chicago44angels întreabă:

Buna, stie cineva magazine in Romania (Constanța) unde pot găsi chipsuri Ruffles?

1
Răspunde Raportează
fictionperson
în 24 Aprilie 2023 | fictionperson întreabă:

Salut! A mai comandat cineva de pe site-ul ASOS? Dacă da, în afară de taxa de livrare, se mai percep și alte taxe?

1
Răspunde Raportează
KonstantinLaura
în 24 Aprilie 2023 | KonstantinLaura întreabă:

Cum pot face cumparaturi online de la lidl? Incerc sa fac o comandă pentru părinți cu livrare?

2
Răspunde Raportează
ionuttheboss
în 24 Aprilie 2023 | ionuttheboss întreabă:

Buna...daca imi fac psf si cumpar un joc depe steam in lei pot sa-l cumpar in lei sau trebuie sa bag euro?

2
Răspunde Raportează
LarisaChe07
în 22 Aprilie 2023 | LarisaChe07 întreabă:

Ce cadou este potrivit pentru un baiat de 17 ani pe care l-am vazut de 2 ori toata viata si tot ce stiu despre el e cum il cheama si unde sta?

13
Răspunde Raportează
MadalinAlessio
în 22 Aprilie 2023 | MadalinAlessio întreabă:

Am și eu o întrebare ....am cumpărat online din Canada, am plătit tot și cu transport ...mai trebuie să plătesc ceva taxe când îmi aduce curierul pachetul?

1
Răspunde Raportează
Cocos123b
în 22 Aprilie 2023 | Cocos123b întreabă:

Salut! Am nevoie de ajutor mi-am dat comanda de la Altex de un telefon și îmi scrie livrare în 22.04. 2023. Am făcut comanda joi pe 20. Ajutor

3
Răspunde Raportează
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 16 ore

farcry444 întreabă:

Care este cel mai bun presedinte dupa revolutie fara niciun dubiu? Incep eu: Traian Basescu Urmati voi: …?
    12 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 12 ore

9PM întreabă:

Buna seara dragilor Care dintre voi v- ați confruntat cu hemoroizi? Sau mai exact hemoroid trombozat? Cred că trec prin așa ceva, nu prea înțeleg de la ce o apărut precis deși am citit putin despre...? (mai mult)
    6 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă acum 19 ore

LisaJulie întreabă:

Voi unde recomandati sa planific un circuit acum ca sunt reduceri?
    6 răspunsuri
  • Ion777345674367687
    trimisă acum 7 ore

Ion777345674367687 întreabă:

Am un nou profesor de muzică iar acesta ne cere sa cantam singuri si am timp o săptămână, sfaturi?
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.611
  • Întrebări: 3.952.985
  • Răspunsuri: 17.652.855
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 43 minute
Ce zici de un quiz?
Pizza

Pizza

Te numeri printre multitudinea de fani ai pizzei din intreaga lume? Hai sa vedem daca stii mai multe despre ea decat cum sa o mananci cu pofta! :-)

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.797 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.053 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.120 Conversaţii