TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
Rockzstar
în 7 Martie 2023 | Rockzstar întreabă:

Bună TPU! Vreau sa știu dacă pe SHEIN merge sa dai ramburs la curier, știu ca în general se plătește cu cardul dar am văzut ca nu apare opțiunea de a selecta cardul și vreau sa știu dacă s-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
SynapseNinja
în 6 Martie 2023 | SynapseNinja întreabă:

Salutare tuturor! A achiziționat cineva vreo ceva, în rate de pe Flip.ro, prin cei de la Oney? Dacă da, sunt serioși cei de la Oney? Prin ce modalități se plătesc ratele la ei? Îți dă vreo...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Alin5644466
în 6 Martie 2023 | Alin5644466 întreabă:

Buna TPU, am o intrebare, daca ar fi sa comand un telefon de pe site- ul Klap.ro (Cum ar fi un S20+ ), ar merge sa il livreze si la Pitești? Sau il livreaza doar in Bucuresti? Daca merge, livrarea...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Edudos
în 6 Martie 2023 | Edudos întreabă:

Salut, am o întrebare legată de OLX. Daca am ajuns la o înțelegere cu cineva și încă am sa dau coletul curierului pot dezactiva anunțul? Nu vreau sa mai primesc oferte de la alți oameni și mie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Andreea9222
în 6 Martie 2023 | Andreea9222 întreabă:

Buna : ) am primit un mail cu un site de parfumuri "e parfumes.net (notino outlet)" si as vrea sa va intreb daca stie cineva de el, daca a comandat si cum sunt produsele? M- am uitat si eu putin si parca...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Mariaalllll108
în 6 Martie 2023 | Mariaalllll108 întreabă:

A comandat cineva de pe site ul Explorado? Îmi poate spune cum sunt?

1
Răspunde Raportează
SynapseNinja
în 5 Martie 2023 | SynapseNinja întreabă:

Salutare tuturor! Vreau să cumpăr un telefon, în rate, de la Flip, prin cei de la Oney. Doar că mi se cere să plătesc anticipat prima rată, pentru a putea finaliza comanda. Voi ce părere aveți,...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
rumi36
în 5 Martie 2023 | rumi36 întreabă:

Salut TPU Am dat comanda pe shein si nu mai vreau pachetul dar nu vreau sa platesc returul. Daca nu- i raspund curierului sau îi spun sa returneze mai trebuie sa platesc returul? Cum as putea recupera...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mihnea20410
în 5 Martie 2023 | Mihnea20410 întreabă:

Salut! Ce siteuri cu af1 si jordan 1 repsuri mai stiti? Care sa coste sub 200 lei

4
Răspunde Raportează
Theeamaria1
în 4 Martie 2023 | Theeamaria1 întreabă:

Buna! Am dat o comanda pe SHEIN și nu am primit emailul de confirmare dar țin sa menționez ca mi s- au luat bani de pe card și la "track my order " îmi arata "in transit " îmi va veni comanda? Am...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
CuriosulGeorge
în 4 Martie 2023 | CuriosulGeorge întreabă:

Salut! Sunt interesat sa cumpar replici de haine sau sneakers. Mi- am facut cont pe Pandabuy si am adagat cateva chestii la favorite. De proba, am incercat sa platesc cu cardul. De ce nu pot completa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
andreiandrei2009
în 4 Martie 2023 | andreiandrei2009 întreabă:

Salut TPU. Ce cantar imi recomandati? Greutatea mea este de 93kg si as dori sa ma cantaresc din cand in cand ca vreau sa slabesc.As dori un cantar de maxm 60- 70 lei, eu as vrea sa cumpar Adler AD 8151...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dinu_Rares_1998
în 4 Martie 2023 | Dinu_Rares_1998 întreabă:

Vă salut! Sunt din Brașov. Îmi puteți spune dacă firma de curierat Cargus livrează și duminică? Am comandat ceva de pe Mediagalaxy și îmi scria in comanda că se livrează pe 5 martie adică...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AndreiDenis128
în 3 Martie 2023 | AndreiDenis128 întreabă:

Este legit pandabuy.com?

2
Răspunde Raportează
Nonamerix
în 3 Martie 2023 | Nonamerix întreabă:

Am dat o comanda pe shein și- mi apare ca coletul meu este în orașul meu, dar nu- mi găsește adresa, ce sa fac? Trebuia sa- mi ajungă și n- am cum sau unde sa scriu sa rezolv sa- mi livreze coletul....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cristi1216
în 2 Martie 2023 | Cristi1216 întreabă:

Buna, vreau sa imi cumpar un desktop, am un buget de 2000-2500 lei. Ce imi recomandați?

1
Răspunde Raportează
Leontina8
în 2 Martie 2023 | Leontina8 întreabă:

Bună ziua, am dat o comanda de pe shein dar mi- au greșit adresa ei și au trimis- o în alt sat, ce pot face ca să îmi vina pe adresa bună? Ca încerc sa dau de ei dar degeaba, mulțumesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PetruAtrom
în 2 Martie 2023 | PetruAtrom întreabă:

Cum știe panda buy unde sa trimită coletul? Am dat comanda și mi-a cerut doar țara în care locuiesc, acum o ora am dat comanda.

1
Răspunde Raportează
RPG878
în 1 Martie 2023 | RPG878 întreabă:

In piața are vape?

5
Răspunde Raportează
Jamiraese
în 1 Martie 2023 | Jamiraese întreabă:

A mai comandat cineva de pe Klarshop? Am vrut sa comand adaptor cu cablu iPhone Fast charging dar e cam ieftin și e suspect

4
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 1 Martie 2023 | Ade4ever2389 întreabă:

Buna TPU. Maine este ziua profesoarei de istorie si ea este mai sofisticata asa. Ce as putea sa ii fac cadou? Vorbisem cu colegii sa ii facem cadou o geanta, dar majoritatea colegilor nu au fost de acord...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Martie 2023 |

Aveți încredere în comenzile de pe eMAG? As vrea sa comand un adaptor pentru laptop, dar am dubii și în (media galaxy nu l-am găsit)

7
Răspunde Raportează
Allexxxxx0
în 28 Februarie 2023 | Allexxxxx0 întreabă:

Buna ziua, știți cumva in cât timp ajunge un colet prin fan curier sau orice firma de curierat din Franta in România?

5
Răspunde Raportează
Desh
în 28 Februarie 2023 | Desh întreabă:

Salut TPU! Când comanzi ceva online poți comanda 2 produse în aceeași zi? Dacă da ar fi trimise de același curier sau de 2 curieri?

7
Răspunde Raportează
Adyyyyy
în 27 Februarie 2023 | Adyyyyy întreabă:

Am și eu o întrebare. Daca am băgat banii in tik tok pentru a cumpăra monede as putea sa dau rambursare să îmi iau banii înapoi? Ajutați-mă va rog? Monedele nu le mai am:(

5
Răspunde Raportează
Adyyyyy
în 27 Februarie 2023 | Adyyyyy întreabă:

Salut TPU! Am o mareeee problema, nu prea stiu in ce categorie pot încadra problema mea. Treaba e că acum câteva zile am luat cardul parintilor mei și am băgat 1000 de lei într- un joc, regret...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Giulia911
în 27 Februarie 2023 | Giulia911 întreabă:

Sunt originale produsele de pe site-ul About You?

6
Răspunde Raportează
Robertx999
în 27 Februarie 2023 | Robertx999 întreabă:

Buna ziua, as avea nevoie de o informație dacă ma poate ajuta cineva! Știe careva de unde pot achizitiona adidași "1:1" la o calitate buna și la un pret avantajos? Va rog dacă ma poate jura...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alexandrapanduta
în 27 Februarie 2023 | alexandrapanduta întreabă:

Cum sa comanzi fara card de pe shein? Dau comanda?

6
Răspunde Raportează
CorinaCriste
în 27 Februarie 2023 | CorinaCriste întreabă:

Ce pot face daca nu am primit coletul de pe Alixepres?

3
Răspunde Raportează
Ibrahim56
în 27 Februarie 2023 | Ibrahim56 întreabă:

Salutare, eu iau salariul cash..cum pot face comanda de tus pentru tatuaje de pe net? Nu am card..stie cineva de unde pot cumpara cu plata la livrare prin curier?

2
Răspunde Raportează
hhvshsba
în 26 Februarie 2023 | hhvshsba întreabă:

Am comandat de pe Zalando de cam 3 zile un produs si de doua zile scrie ca e expediată, adică trebuie să astept să vină sau e venită?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Februarie 2023 |

Care este mai ieftin Flanco sau Altex?

11
Răspunde Raportează
DaniDaniel877
în 26 Februarie 2023 | DaniDaniel877 întreabă:

Salutare.Sunteti cumva interesați sau știți pe cineva interesat de niste monede și bancnote de colecție.Ca am câteva și as vrea sa le vând

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Februarie 2023 |

Recomandați-mi un graffiti bun. De preferat unul care să se preteze bine pe scris. Adică să nu fie foarte gros. Dar orice este bun.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Februarie 2023 |

Bună TPU! Tocmai ce am dat o comanda pe About You, și acum am văzut că la ora 21, expediția a fost preluată de Fan Courier, ce credeți? Coletul îmi va veni mâine? Scrie că estimarea ar fi...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Februarie 2023 |

Trebuie sa lucrezi ca sa cumperi ceva prin rate Oney?

3
Răspunde Raportează
WizzArd3344
în 23 Februarie 2023 | WizzArd3344 întreabă:

Ce parere aveti despre Pandabuy? Ati comandat ceva? Pozele sunt reale? Dar preturile

6
Răspunde Raportează
TaviOctavian111
în 23 Februarie 2023 | TaviOctavian111 întreabă:

Care e cel mai bun stilou Pelikan?

4
Răspunde Raportează
cumparUnghii
în 23 Februarie 2023 | cumparUnghii întreabă:

Salut. Am cumparat ceva din Spania dar nu mi- am scris complet adresa. Am scris tara, orasul, comuna, strada, numarul strazi, apartamentul dar nu am scris scara blocului. Menționez ca la mine...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Bdggwgcdacwhbegysgvg
în 22 Februarie 2023 | Bdggwgcdacwhbegysgvg întreabă:

Bună ziua, am o întrebare legată de cardurile sociale MyEdenred... Deci când a primit bunica cardul, eu i- am creat cont cu emailul și parola mea și am plătit cu telefonul 10 lei, iar ea și-...? (mai mult)

17
Răspunde Raportează
adrianpetrican
în 22 Februarie 2023 | adrianpetrican întreabă:

Nu ma lasa sa selectez pe amazon doar standard delivery. Ce fac sa pot selecta express delivery?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
Întrebare recomandată în 22 Februarie 2023 |

Bună.Care e diferența dintre stilou tip pix și stilou cu penita? Care e mai bun?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Februarie 2023 |

Buna tuturor! Pentru cei care ați dat comenzi pe About You, pe la ce ora v- au venit? Eu o sa fiu la școală, iar părinții mei la serviciu. pot sa planific cu curierul ora? Pentru voi comenzile de...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PunctDeStres
în 21 Februarie 2023 | PunctDeStres întreabă:

Salut, stie cumva curierul ce ai in colet cand il primesti, sau scrie v riun detaliu pe cutie, gen pe hartia aia lipita pe colet, scrie pe ea ce este?

4
Răspunde Raportează
CaRla4568
în 20 Februarie 2023 | CaRla4568 întreabă:

Bunaaa! Am primit un email de la evoGsm(mi- am comandat niște casti), ca comanda a fost expediata, am ales metoda de livrare la easybox. Dacă a fost expediata ma pot duce sa o ridic? Dacă da, cât timp...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Ssdariy
în 20 Februarie 2023 | Ssdariy întreabă:

Buna ziua, am o intrebare, a comandat cineva de pe skstore? si daca da, este de incredere?

2
Răspunde Raportează
greudeaflat
în 19 Februarie 2023 | greudeaflat întreabă:

Hei! Sunt in Timisoara si mi-e foame! Ceva recomandari de unde as putea sa gasesc mancare bună?

2
Răspunde Raportează
RayKzor51
în 19 Februarie 2023 | RayKzor51 întreabă:

Imi puteti recomanda un parfum pentru barbati care sa miroase puternic si sa atraga femeile?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 19 Februarie 2023 |

Buna TPU! Astăzi stateam si ma gândeam ca in curand va veni vremea calda si frumoasă. Vreau sa imi cumpar niste adidasi Jordan sau af1, insa de pe un site pe care sa nu mai dau o căruță de bani....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • farcry444
    trimisă acum 21 ore

farcry444 întreabă:

Care este cel mai bun presedinte dupa revolutie fara niciun dubiu? Incep eu: Traian Basescu Urmati voi: …?
    26 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Buna seara dragilor Care dintre voi v- ați confruntat cu hemoroizi? Sau mai exact hemoroid trombozat? Cred că trec prin așa ceva, nu prea înțeleg de la ce o apărut precis deși am citit putin despre...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Ion777345674367687
    trimisă acum 12 ore

Ion777345674367687 întreabă:

Am un nou profesor de muzică iar acesta ne cere sa cantam singuri si am timp o săptămână, sfaturi?
    11 răspunsuri
  • Jeguldesubunghii
    trimisă pe 10 Noiembrie

Jeguldesubunghii întreabă:

Bună dimineața! Mi- am adus aminte de o discuție vu partenerul meu legat de prietenii. Eu susțin și în ziua de azi că toată lumea poate să împrietenească cu toată lumea indiferent de sexul/genul...? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.615
  • Întrebări: 3.952.986
  • Răspunsuri: 17.652.940
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 46 minute
Ce zici de un quiz?
Taylor Swift

Taylor Swift

Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?

Start quiz
Categorii
  • 652.007 Adolescenţi
  • 55.569 Afaceri & Financiar
  • 22.869 Artă şi Cultură
  • 72.798 Auto & Moto
  • 144.233 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.054 Carieră
  • 20.342 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.119 Conversaţii