Salut, am comandat ceva de pe altex, dar am gresit adresa, am vorbit cu aia sa mi- o aluneze si mi- o zis ca nu pot si ca va trebui sa o editeze. Asta inseamna ca in urmatoarele zile o sa imi vina? Am...? (mai mult)
În cate zile ajunge o comanda de pe catmobile, mai exact o husa de telefon?
A încercat cineva antifoane interne de genul:? https://images.app.goo.gl/zL5zsYfwny7p5Wvm9 Se găsesc în toate farmaciile? Cât de eficiente sunt?
Am facut din greseala o comanda pe aliexpress si imediat la 5 minute am dat anulare la comanda, mai primesc banii inapoi? Si daca da in cate zile? https://imgur.com/a/ven3xQp Asta imi apare cand dau...? (mai mult)
Salut! Am comandat sâmbăta un produs de pe altex. Când voi primi coletul? Astăzi este luni si nu am primit niciun răspuns din partea curierului AWB-UL nu merge...
De ce sunt asa ieftine hainele de la DeFacto? M- am uitat pe net si un blug este 50 de lei. La HM, pretul incepe de la 90. Si asa preturi mici sunt la toate hainele. Nu am timp sa ma duc in magazin...? (mai mult)
Salut, am cumparat de pe site- ul Joom acum ceva timp niste chestii mici sa vad daca ajung si au trecut 5 luni, nu au venit iar comanda s- a anulat deoarece a trecut termenul de livrare si banii mi s-...? (mai mult)
Unde pot găsi un ps4 la 400 de lei? Vreau sa imi cumpar unul dar nu prea am bani, am numai 400 de lei.
Stiti niste magazine sau site-uri unde gasesti rechizite dragute?
Bună seara, a comandat cineva de curând de la Shein? În câte zile vine comanda? Ma gândeam sa îmi iau o rochie care îmi trebuie neapărat peste mai puțin de o luna, dacă dau comanda acum ajunge?...? (mai mult)
Salut! Am cumparat niste casti din Altex. Si vreau sa le returnez! Am bonul dar nu si cutia. Le pot returna asa? App ieri le-am cumparat
Salutare TPU! Cam tarziu la ora asta dar nu am avut timp. Spuneți- mi și mie ce cadou ar fi bun pentru o fetiță de 7 luni? Mai are putin si face 7 luni iar iubită ma omoară daca nu ii i- au...? (mai mult)
Din care magazine se cumpără unghiere, mai exact?
Salut! De curând am achiziționat un Glo Hyper cu NeoSticks Purple, însă nu prea se simte gustul fructelor de pădure, am încercat cu click și fără, pe modul normal și modul boost, însă ...? (mai mult)
Buna TPU! Am comandat chiar acum o pereche de pantofi de pe epantofi. Problema este ca as vrea sa anulez comanda deoarece am găsit alt model pe alt site. Însă nu imi apare o anume metoda de anulare....? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe About you? Sunt originale?
Buna TPU! Unde as putea gasi Jelly Beans in raza Suceava- Iasi- Botosani- Bacau? Sau un site ceva care sa nu vanda 5g la 20 de lei? LIDL a scos de ani buni jelly beans, marca lor, de pe piata si nici...? (mai mult)
Deci nu mai suport. Încerc să plătesc cu cardul la Carrefour self scan, îmi ia banii de pe card, dar refuză tranzacția. Care- i faza? Am pățit și eu și un alt prieten la case diferite, carduri...? (mai mult)
Ca sa intru in metro și să pot cumpăra îmi trebuie un card? Dar eu vreau să știu dacă n-am firma pot să-mi fac un card?
Mcdrive este deschis non-stop? Adică ma pot duce la orice ora sa comand la Mcdrive?
Voiam sa incerc pe altex sa vad ce date cere despre card pentru o comanda online, am plasat din greseala comanda, NU AM PUS DATELE CARDULUI, am pus adresa si numele, mobilul nu cel corect. Am primit...? (mai mult)
De unde pot sa dau comanda de o perna cu anime in marime naturala? ;););););););)
Hey! In special această întrebare este pentru fete, dar daca sunteți băieți și știți, răspunsul vostru e bine venit. Ce site- uri recomandați pentru cumpărarea hainelor? Eu una am cumpărat...? (mai mult)
FUNDĂ! La Evomag la telefoane se primește încărcător in cutie?
Unde gasesc carti in format electronic, ca as vrea sa cumpar. In afara de Libris si Google play, ca au putine.
Buna,imi puteti spune un site de incredere sau o pagina de pe care pot cumpara Jordani marimea 37.5? Gasesc foarte greu, multumesc.
Buna! stie cineva o perie rotativa buna la un pret accesibil? Multumesc
Hey TPU :). Cine stie niste magazine din Afi Palace unde pot gasi anime merch (manga, tricouri, funko pops etc) in afara de Carturesti, Cropp si Bershka?
Buna ziua! Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa fac un cadou special in curand. Caut pe cineva care vinde aur in rate. Daca cunoasteti pe cineva cu catalog sau vreun site va rog sa ma...? (mai mult)
Salut! A comandat cineva de pe Shein? Sunt ok produsele si ajung la timp comenzile?
Buna! Ce ziceti despre aceasta sa de bicicleta? Merita pentru MTB? Si cum vi se pare site- ul, e de incredere? https://s- mania.com/v1/ro/sa- pentru- bicicleta- cu- gel-...? (mai mult)
Buna, a facut cineva comanda de pe aplicatia nike? Daca da, este de incredere? Si ce ma intereseaza este daca stie cineva cam in cat timp se face livrarea? Dau funda, multumesc
Adidasii de pe buzzsneakers.com sunt originali?
Se gasesc tricouri cu Ronaldo pe la mall-uri? (adica la magazine din mall-uri)
M- am întrebat întotdeauna: de ce se produce atât de multă mâncare (produse alimentare) care se distribuie și se comercializează în magazinele și supermarketurile din toată lumea, dacă nu se...? (mai mult)
A comandat cineva de pe cheels.com adidasi? Este bun siteul? Răspundeți va rog.
Am voie sa bag bani in jocuri cu card de 14 ani?
Un site de pe care sa ma îmbrac full anime/manga (si încălțăminte)?
Doresc sa achizitionez acest laptop de pe olx, ce ar trebui sa verific sau sa intreb ca sa evit o potentiala teapa va rog frumos?(vreau sa iau un laptop de gaming si in bugetul de 2000 de lei) cu un gtx...? (mai mult)
Seara bună! Ceva site bun cu huse pentru telefon îmi puteți recomanda? Mulțumesc! Orice altceva în afară de eMag, site aș dori! Mulțumesc!
Salut, stie cineva daca la Kik au politica de retur? Am cautat pe site-ul lor dar nu zice nimic de asa ceva.
De unde pot cumpara spray paralizant in Iasi?
Salut TPU! (poate am greșit categoria) Am achiziționat de curând un pistol Airsoft pe arc. Eu il folosesc pe proprietate privata (gradina mea). Sunt șanse sa am controale, probleme cu politia sau ...? (mai mult)
E BodoSport teapa sau legit? Multumesc anticipat
Cel mai bun magazin online de electrice care este?
Bună! 1.Știe careva un site din România care vinde lănțișoare care sunt la moda acum? Ma refer la seturi de 3 lantisoare aesthetice cum se găsesc și pe Shein și preturile sa fie asemănătoare. ...? (mai mult)
Cum vi se pare site-ul trendhim? A comandat cineva de la ei?
Salut,eu am dat o comanda azi și am anulat-o azi poate să îmi spuna cineva daca mai vine? Am dat comanda de pe eMag
Noroc! Am vazut ca de la 1 iulie s- au produs niste modificari legate de posta romana, cum ar fi ca urmeaza ca toate coletele ce sosesc prin posta, din exterior, sa ajunga la posta vamala a judetului...? (mai mult)
Văd pe unele site-uri livrare curier rapid, in oraș nu am decât serviciul fan courier, Gls. Se poate opta pentru fan courier deși scrie curier rapid?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Anisoara4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?