|

Salut, am plasat o comanda pe site-ul FactCool (In ciuda unor lucruri rele pe care le-am auzit despre acesta). Dupa o saptamana a fost procesata si trimisa prin firma lor de curierat GLS. Comanda mea a ajuns intr-un oras cu acelasi nume dintr-un judet diferit (Am verificat ce am scris la adresa de livrare si am pus totul bine) Insa nu asta e problema. La o zi dupa ce statusul coletului a fost updatat la "Redirectionat Livrare la alta data" am observat un alt update, cum ca respectivul colet ar fi fost livrat deja. Iar la semnatura, in loc de numele vreunui semnatar este o insiruire de numere. Mentionez ca pachetul a trecut imediat de la statusul de "Colet in depozitare" la "Livrat" Doresc sa stiu ce se intampla, daca nu pot afla aici voi suna la ei.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Plata prin ramburs?
Daca nu ai platit produsul si sa fi ajuns la alta persoana incearca anularea comenzii din contul client si plaseaza din nou comanda, mentionand in comentariul comenzii atentia sporita la introducerea adresei de livrare.

| explică (pentru sorinake):

Da, plata este prin ramburs. Nu cred ca ar fi ajuns la o alta persoana datorita schimbarii bruste de status / seriei de numere in loc de numele vreunei persoane. De altfel, anularea comenzii nu mai este posibila.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru CakePlex):

Da, e incurcata treaba big grin
Suna la cei de la factcool pentru a lua urma coletului.

Pana in momentul de fata nu ai pierdut nimic in afara de timpul de asteptare. Ceea ce e bine intr-un final dar totusi neplacut

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai putea incerca din nou si sa specifici exact datele de livrare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează