| Victor1398 a întrebat:

As vrea sa imi comand de pe Joom sau Aliexpress o camera simpla slr Camera...
Mai exact vad ca multe comentarii sunt bune si multe rele ..cum as putea face ca sa nu cad cu un produs rau?

| Ora de net a răspuns:

Buna!

Recomandarea noastra este sa privesti cu scepticism anunturile diversilor vanzatori din China. Exista foarte multe persoane care au fost dezamagite de ceea ce au primit, comparativ cu produsele prezentate in poze - cateva exemple:
http://9gag.com/......from-china

http://www.huffingtonpost.com/......49572.html

Recomandarea noastra este sa mergi catre un site de incredere, acreditat in vanzarea de astfel de produse.

Ora De Net
5 răspunsuri:
| BoBoAlin a răspuns:

Salut, părerea mea este să nu comanzi nici de pe una nici de pe alta. sunt produse de proastă calitate și pe lângă faptul că sunt niște chinezării, sosesc și foarte foarte greu.dai comandă acum și le primești in Ianuarie.Am comandat și eu de la ei si nu am fost multumit de produsele lor.Insă ce atrage lumea? Prețul bineinteles..niște prețuri foarte mici dar calitate și livrării 0.Mai bine cumperi ceva nou si mai ieftin decat produse de pe Joom.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu nu am comandat niciodată de pe aceste site-uri. Nu am încredere în ei și cum spune și mai sus, durează mult până îți vine comanda deoarece produsele sunt livrate din China. Exista și eMAG.

| Bondarel99 a răspuns:

Simplu, sa cauti anunturile care au foarte multe review-uri si sa te uiti la toate review-urile, mai ales alea cu poze. Daca anuntul respectiv are peste 4, 8 stelute eu zic ca poti sa il iei linistit.

| Victor1398 explică (pentru anonim_4396):

Dtorita faptului ca sunt din Republica Moldova..aici comanda vine in timp de 2 saptamani/cel mult o luna, dar noi nu avem eMAG si astea