| eckblume a întrebat:

Buna! Daca cineva isi sterge contul de Faceboook i se vor vedea in continuare mesajele si ii vor fi sterse doar numele de utilizator si postarile?

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă cineva isi va șterge contul, cel care rămâne (adică, tu) va avea in continuare acces la conversatia integrală.
In locul numelui său va fi scris "Utilizator Facebook", iar la imagine apare un spatiu gol.

Cand nu mai găsesti o conversatie cu cineva, atunci contul i-a fost eliminat de Facebook, fie pentru incalcarea regulamentului, fie nu a făcut dovada identitatii când i s-a cerut.

| eckblume explică (pentru floresdemayo):

Multumesc mult! M-a intrebat cineva daca i se mai vad numele, poza de profil si mesajele pentru ca nu mai stie daca si-a sters contul sau doar l-a dezactivat. Din descrierea ta reiese ca si l-a sters.

| Jus7t a răspuns:

Îi spui că s-a urcat o pisică pe tastatură și au ieșit acele mesaje, ce mare chestie, i se poate întâmpla oricui.

| RaduRobertRO a răspuns:

Se șterge toată activitatea lui. La fel ca atunci când iți șterge FB contul. Am impresia ca totuși în arhiva adminilor de grup se mai pot vedea - nu știu sigur.