|

Când am intrat pe Facebook îmi spunea ca sa mă pot connecta la cont mai întâi trebuie sa-mi confirm indentitatea, apoi ca sa mi-o confirm a trebuit sa dau o poza cu toată fata pentru a ma putea identifica.

https://imgur.com/a/x3m0f

Acum. îmi puteți spune cam în cât timp primesc un răspuns. ca sa mă pot loga? Dau funda!

3 Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna,

Cel mai probabil contul tau de Facebook a fost inchis pentru ca acesta a fost raportat de catre altcineva sau exista banuiala celor de la Facebook ca ai incalcat o serie de standarde ale comunitatii lor Facebook – mai multe despre acestea poti citi pe pagina https://www.facebook.com/help/185747581553788/ (poti schimba limba textului din coltul stanga jos a paginii) La sectiunea „My account is diabled" gasesti cateva motive pentru care Facebook inchide profile personale – printre acestea se numara folosirea unui nume fals, postarea de continut daunator etc.

Daca ai citit cu atentie standardele comunitatii Facebook si esti sigura ca nu ai incalcat niciun termen poti sa alegi optiunea „Submit an appeal" de pe pagina mai sus mentionata si sa urmezi pasii indicati acolo. Facebook va prelua cererea ta si dupa ce o va verifica iti va da inapoi accesul la contul tau (acest lucru poate dura avand in vedere ca Facebook are peste 2 miliarde de utilizatori).

Ora De Net
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri: