| lorena1gianinak a întrebat:

Hallo! Mi-a fost spart contul de TPU. Sau cel puțin asa cred eu. Nu acest cont, contul oroginal "lennahitler", cu litere mici unde ajunsesem la gradul de senior. Când am încercat sa ma loghez cu e-mailul și parola mi-a apărut eroare la autentificare. E-mailul și parola sunt corecte. Nu mi-a făcut asa pana acum. Cred ca e-mailul nu a fost schimbat la contul oroginal pentru ca am încercat sa pun același e-mail la acest cont și îmi spune ca e deja înregistrat. Am încercat sa caut profilul de pe acest cont sau să caut întrebarea dar nu găsesc. "nu exista utilizatori". Este oare un raport sau ceva de genul? Am încercat sa întru în cont dar îmi apare doar "eroare la autentificare" și "ai introdus greșit parola/e-mail de 5 ori. Mai incetaca peste 4 ore". E-mailul și parola sunt corecte. Ce poate fi și cum îmi pot recupera contul?

| Ora de net a răspuns:

Bună!

Există posibilitatea ca acel cont să fi fost șters deoarece contravine regulilor celor de la TPU. Mai multe despre acestea poti citi aici - https://www.tpu.ro/termeni-si-conditii

Ora De Net
Răspuns Câştigător
| johnnny123 a răspuns:

Te-ai gândit că poate ți-a fost șters pentru că te numeai "lennahitler", aveai la poza de profil o poză cu Hitler și postai slogane naziste atârnate deasupra lagărului de la Auschwitz?

Toate astea în completă contradicție cu regulamentul TPU și chiar cu legislația în vigoare?

"Legea nr. 217/2015 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii"

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca nu ti-a fost spart, posibil sa fi fost sters de TPU, pentru numele de utilizator cu "hitler"
In orice caz afli un raspuns sigur si corect numai de la administratorul TPU, poti sa-i scrii un mesaj din Contact.

| lorena1gianinak explică (pentru Ioandelasal):

Mulțumesc tare mult pentru răspuns. Am sa modific. Cum as putea să îi scriu administratorului TPU?

| Ioandelasal a răspuns (pentru lorena1gianinak):

Chiar in josul paginii, in dreapta, ai Contact si de acolo ii poti scrie.