| Mari8804 a întrebat:

Hei, TPU. Am o nelamurire in legatura cu o comanda. Acum o saptamana am facut comanda de o carte de pe site-ul LibrariileOnline.Ro, iar astazi, 12.11, am primit mesaj de la LibrariaOnline.ro cum ca coletul meu a fost expediat si este la curier. Ce sa mai inteleg? preturile cartii pe care am cumparat-o sunt diferite pe ambele site-uri.

| Ora de net a răspuns:

Buna,

Te incurajam sa contactezi direct reprezentantii sitului pentru a lamuri situatia.

In general, atunci cand faci cumparaturi online, te sfatuim sa te asiguri ca situl de pe care cumperi este unul de incredere (are mentionate date de contact, datele de inregistrare a entitatii economice, sediul, gasesti informatii si recenzii despre site si in alte locuri pe internet).

Ora De Net
5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cand cumperi ceva e bine sa faci niste screenshot-uri.
Iar daca apare diferenta de pret sau de calitate la livrare, ai motiv si dovada sa refuzi preluarea marfii.

| Mari8804 explică (pentru Bula):

Da, ai dreptate. chiar nu as mai plati nici firma de curierat ( expediere in 2-3 zile lucratoare) si a trecut o fking saptamana.

| OhGodWhy a răspuns:

Pretul de pe site este al vanzatorului, iar cand trimite prin curier, curierul isi pune o taxa de drum.Adica cat te costa transportul.
Deci depinde de zona, cam te costa transportul 19-20 de lei.
La asta te referi?

| Mari8804 explică (pentru OhGodWhy):

Nu, nu are legatura cu firma de curierat. Pur si simplu am dat comanda de pe un site si am primit confirmare comenzii si expedierea ei de pe altul( LibrariileOnline.Ro respectiv LibrariaOnline.Ro) au site uri diferite si preturi diferite la acea carte.