|

Salut. Am o problema foarte mare si enervanta cu un cont de yahoo din 2009. Este asa de enervant pentru ca din 2009 pana acum eu nu am uitat datele e-mail-ului chiar daca nu l-am mai accesat de vreo 6 ani! Am incercat sa ma loghez dar retardatii acestia de la yahoo, vor sa se "asigure" (in ***** mamei lor) ca eu sunt propietarul contului, si imi pun acele intrebari stupide ( Unde mi-am facut luna de miere si tot asa...) pe care eu EVIDENT ca nu le mai tin minte din 2009. Ce pot face? Ma confrunt cu aceasta problema de multe luni de cand tot incerc sa recuperez contul si nu gasesc nicio solutie. Cei de la yahoo si-au meritat soarta la cat de prosti sunt. Nici cu contul meu nu mai pot sa il ma loghez. Ma bucur ca le-au scazut utilizatorii si sper sa dea faliment in cel mai scurt timp

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna,
Din pacate, cei de la Yahoo au niste setari de securitate peste nivelul nostru de intelegere si nu vei reusii sa recuperezi contul decat daca vei stabili o legatura via e-mail cu ei direct, sau sunand la ei in America (sau unde au biroul) si punandu-le la dispozitie datele tale de contact, adresa de la care s-a accesat contul, ce e-mail-uri contine ..toate acestea sunt utile ca ei sa poata sa aiba o "dovada" ca tu esti proprietarul, iar atunci iti vor rezolva problema, insa trebuie sa insisti foarte mult. Eu am patit la fel prin 2013 si doar dupa cateva luni de cand le-am tot trimis e-mail-uri ca sa ma ajute au luat problema in serios si mi-au recuperat contul, deci, trebuie sa ai nervii tari ca sa faci asta.
In caz ca nu reusesti si nu ai nici un raspuns de la ei, recomand crearea unui cont nou, cel mai simplu (ramanem cu tristetea datelor pierdute, dar asta e.)

1 răspuns:
| a răspuns:

Eu sper sa nu. ca doar folosesc la job emailul
Si zic sa faci unul nou

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează