| OneTap a întrebat:

Cum as putea dezactiva reclamele si toate tampeniile de pagini care imi apar cand navighez pe Facebook? La Story-uri cat si pe Facebook tot imi apar diferite postari de la diferite pagini(cel mai des pagini din China) fara ca eu sa le fi apreciat! Si ce surpriza! Cand am vizualizat raportul de activitate am observat ca Facebook imi adauga paginile ca fiind apreciate automat, fara ca eu sa le fi accesat macar! Cum as putea dezactiva acest lucru?

8 răspunsuri:
| PainTech a răspuns:

Salut!

1. Pe PC :
Poti folosi adblock Plus sau alte adblockere pentru a scapa de reclame.
https://chrome.google.com/......cddilifddb


2. Pe telefon :
Foloseste browserul brave pentru a naviga pe Facebook, nu aplicatia oficiala. Nu cred ca exista o versiune modificata a aplicatiei care sa nu aiba reclame.

Alte setari in ceea ce priveste reclamele gasesti aici :
https://www.facebook.com/help/568137493302217

| pHantom1976 a răspuns:

Folosesti desktop sau telefon mobil?

| OneTap explică (pentru pHantom1976):

Ambele!

| JicaContra a răspuns (pentru OneTap):

Pe desktop pui extensia uBlock... e pe toate browserele si spre deosebire de IMBECILITATEA NENOROCITA emisa de TechPain (NO offence TechPain dar URASC CU ADEVARAT EXTENSIA AIA, pentru ca... uBlock NU are "white list" care e O ABOMINATIE, si care lasa sa treaca 90+% din ad-uri si o urasc cu adevarat pentru ca au bagat-o dupa un update si e pusa automat pe on, asa ca, cateva luni am innebunit primind ad-uri si nu stiam de ce angryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryangryX

pe telefon... nu stiu brave, dar "Internet" de la Samsung sigur are extensie anti-ad-uri, dar cum e TOT adblock, trebuie sa o setezi sa nu lase white DE RAHAT list (pe mobile nu am auzit de uBlock)

| OneTap explică (pentru JicaContra):

Înțeleg! Dar ce pot face în legătură cu aprecierea si urmărirea unor pagini de Facebook automate? Facebook mi le apreciază si le dă follow automat, chiar dacă eu nici nu le-am accesat!

| Anonim a răspuns (pentru JicaContra):

E Ublock Origin pe Firefox pentru mobil. La suplimente

| JicaContra a răspuns (pentru anonim_4396):

Super, nu stiam, mercicwinking

| JicaContra a răspuns (pentru OneTap):

Nu stiu FB, presupun ca sunt solutii, asa ca pune o intrebare "oficiala" aici, sunt SIGUR ca te ajuta cineva la cati obsedati de FB sunt pe aici big grin