| Prs_Florin_1995 a întrebat:

Aș vrea să pun niște masă musculară pe mine și, din moment ce mă antrenez acasă și nu am timp să merg la sală, vreau să știu dacă e bine și ce suplimente nutritive pot să iau? Am înțeles că Aminoacizii și Creatina sunt cele mai bune, dar antrenându-mă acasă am nevoie de părerea cuiva care știe mai bine cu ce se mănâncă treba asta.Mulțumesc anticipat.

6 răspunsuri:
| eviiil a răspuns:

Salut! Specifica greutatea si inaltimea pe viitor poate si varsta. Daca faci sala acasa 2 gantere nu sunt de ajuns.Trebuie sa ai ceva aparatura ca sa iti lucreze tot corpu nu doar bratele.Iti recomand pentru inceput GFX-8 de la ProNutriton sau Gain Fast de la UNIVERSAL.Contin si creatina ca sa fi multumit laughing.Dar ai grija la alimentatie si incearca sa bei multa apa

| Nickname1890 a răspuns:

Si ma rog cum te antrenezi tu acasa?
Spune-mi asa in mare cam ce faci.

Suplimentele sunt suplimente, adica suplimenteaza. Daca nu te antrenezi cum trebuie (ceea ce suspectez ca se intampla) si nu mananci ce trebuie ca sa stimulezi cresterea, atunci dai banii degeaba pe suplimente, pentru ca nu o sa vezi nici un rezultat.

| Prs_Florin_1995 explică (pentru Nickname1890):

Pai fac flotari, abdomene, tractiuni, si am si 2 gantere si o haltera straight face

| Nickname1890 a răspuns (pentru Prs_Florin_1995):

Depinde cum iti structurezi antrenamentele si ce greutati au ganterele si haltera.

Oricum sa cresti in masa musculara acasa este extrem de greu. Poti creste la inceput putin daca faci totul cum trebuie, apoi inevitabil te vei plafona.

Ai nevoie de sala... cat de ocupat poti fi ca sa nu ai timp de sala? nimeni nu este atat de ocupat incat sa nu aiba o ora pe zi libera in care sa mergi la antrenament. Trebuie doar sa vrei.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Prs_Florin_1995):

La flotari si tractiuni, maresti mereu greutatea folosita? Gen legi lucruri grele de tine?

Cate kg legi de tine cand faci tractiuni?

| RAY a răspuns:

Asa usor vorbiti,luam chimicale crestem in masa musculara,cand ai prea multe proteine corpul le elimina prin urina, masa musculara este genetica, sunt persoane care au masa musculara mare din nastere de fapt un studiu a dovedit ca culturisti erau predispoziti sa aiba masa musculara peste medie fara sa faca culturism, masa musculara se face greu prin culturism nu chimicale, un jurnal si mereu sa te autodepasesti

http://www.culturism.ro/......ulare.html