| Antonies a întrebat:

Am 15 ani, 40 kg (puțin la vârsta și înălțimea mea) și vreau să mă apuc de sală, măcar să cresc în masa musculară dacă nu pot să cresc în greutate normal. Fac înot de 4 sau 5 luni și aș vrea să mă apuc și de sală. Ce ziceți? Le combin bine? Poate că dacă puteam să mă îngraș normal ca orice om nu mă duceam la sală, dar oricât aș mânca tot nu se pune nimic pe mine.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, mi se pare in regula, dar sa mananci suficient sa rezisti la tot acest sport. Incearca sa mananci putin mai multi carbohidrati si grasimi, dar nu cat sa te dublezi. Nu incerca sa iti echilibrezi masa mancand foarte mult fast food deoarece poti avea ulterior probleme de sanatate mai grave decta a ta. Uneori problema ta poate fi genetica, asa ca poate nu este vina ta ca esti slab.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sala nu ajuta daca nu esti dispusa sa cresti portiile de mancare si sa te hranesti sanatos!

| aXy99 a răspuns:

E bine sa te duci la sala, iti va creste pofta de mancare, dar in acelasi timp si metabolismul. Va trebui sa mananci mai mult. Daca nu poti deodata, mananca de 4-5-6 ori pe zi mai putin. Incearca sa mananci sanatos, fructe, legume, carne usoara. Consuma multa proteine, vei reusi sa pui pe tine putin. Nu te astepta la minuni, n-ai sanse, dar o mica imbunatatire poate sa apara. Nu forta nota. Nu manca atat de mult incat sa vomiti, sa-ti fie rau sau mai stiu eu ce. Evita fast-foodul, sucurile (doar alea naturale sunt bune) etc.

| Samariteanul a răspuns:

Da e destul de bine daca-ti faci un program echilibrat care sa nu te dea peste cap.Eu zic sa mananci cat mai multa paine ca sa te ingrasi(daca asta vrei)

| 1231242 a răspuns:

Da