| alexutz10 a întrebat:

Am 15 ani si am 1.75 si 65 KG fac sala de 2 luni si as vrea sa iau STORM UNIVERSAL ce efecte negative ar putea avea impotriva mea?

19 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Teoria zice ca atat timp cat o iei cum trebuie nu o sa ai probleme.
Parerea mea usor paranoica zice ca avand 15 ani, rinichii nematurizati si mintea aia de copil cu capul in nori care uita sau nu vrea sa bea apa. e posibil sa intampini niste probleme (desigur, insesizabile acum dar mai incolo, cine stie)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-ai bine nu lua nimic. Ai 15 ani ce Dumnezeu. Fă sală în continuare și folosește tâmpeniile de genu' cand ești mult mai mare, nu ai de unde să știi ce reacții adverse are pentru. vârsta ta. E doar un sfat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, am 19 ani si fac sala de 8 luni, nu iti recomand, eu am decis sa fac fara nici macar proteine dapai steroizi sau alte rahaturi, nu iti recomand, nici macar. nu incearca!

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

"fara nici macar proteine", asta e IMPOSIBIL, proteinele se gasesc in mancare ( care, peste, branza, oua, legume, etc. )si rolul lor e sa refaca fibrele dupa antrenament.

nu iei proteine = stai nemancat

Dupa 8 luni de sala ar trebui sa stii macar ce sunt proteinele. Sau tu tragi aiurea la sala fara sa stii NOTIUNI DE BAZA?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Esti... mai bun ca altii, tu nu ai inteles, am spus ca nu iau proteine! ma refer prafuri si alte cacaturi din farmacii, normal ca mananc numai pui, peste, paste fainoase si altele, doamne ba, inainte sa dati un reply, asigurati-va ca ati inteles si ce am spus, nu iau proteine/steroizi din farmacie nu ca nu mananc rolling eyes

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci invata sa te exprimi. Tu vrei sa spui "suplimente cu proteine".

Am inteles foarte bine ce-ai spus, dar dupa 8 luni de sala e PENIBIL sa nu stii sa te exprimi.

P.S. : proteinele de la firmele specializate ( nu din farmacii ) sunt mancare concentrata, nu au nimic in neregula. Steroizii sunt CU TOTUL ALTCEVA ( dar daca tu pui proteine/steroizi in aceeasi categorie, mai bine LASI SALA si te apuci de SAH )

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

De cand esti cum esti, p'acasa ai mai dat, daca nu stii ce este aceea sala, nu te baga frate, firme specializate pe dracu, si-a comandat un prieten care este de 4 ani la sala, si steroizi dar si proteine, a spus ca mai bine trage el normal, il ajuta foarte putin sa bage mai multe repetari in rest, fix p...

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu nici macar nu stii ce inseamna STORM si ce firma o produce! CU toate ca e un produs recunoscut la nivel mondial!

Am 4 ani de sala si eu si 10 ani de sport in general. Depinde ce cumperi, astea in general sunt pentru refacere.

suplimente = MANCARE CONCENTRATA, nu substante minune, si proteinele de la firmele specializate sunt practic zer, lapte, albus de ou concentrate, ce vrei sa-ti faca? sa te umfle? in niciun caz, sunt pentru CU TOTUL ALTCEVA

P.S. : am luat zeci de cutii pana acum ( de la firmele de top evident ) si m-au ajutat foarte mult. In special ca eu fac 2 sporturi ( sala si skandenberg ) si am nevoie de recuperare ( am avut si ruptura partiala de muschi mai de-mult )

Iar steroizii se iau INJECTABIL, dupa cicluri facute de medici specialisti, daca iei tu haotic mai rau iti faci ( spre ex. prietenul tau probabil nici macar nu si-a facut ciclu de recuperare, pentru restabilizarea testosteronului )

pps : cand o sa faci si tu tractiuni cu 30 de kg legate de tine ( la o greutate de 86 de kg ) atunci ma inveti tu pe mine ce e aia sala, pana atunci termina cu exprimari de copil mic "daca nu stii ce e aceea sala"

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

Copil e un alint pentru unii ca voi, care se dau in spectacol, eh uite o sa iti arat baieti chiar din Pitesti, colegi de-ai mei sau tovarasi, dupa 8 ani de sala, numai incape pe usa, fara steroizi, proteine, da intr-adevar, sunt bune si proteinele alea la ceva, dar nu le recomand copiilor pana in 18 ani! aici am vrut sa ajung, cu toate certurile si toate rahat-urile, si tu esti mic copil pe langa altii, nu te umfla in pene pana nu stai sa iti comunic totul, am vazut destui care si-au injectat ca idiotii tot felul de porcarii si. aleluia spital.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Incap*

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, de acord ca daca injectezi prostii ( adica steroizi ) ajungi in spital, asta incercam si eu sa-ti zic, sa nu mai confunzi suplimentele cu steroizii

si nu mai zi "fara proteine", zi si tu "fara suplimente", invata sa te exprimi totusi.

Iar ca suplimente nu doar proteinele sunt bune, foarte buna e si glutamina. Si creatina are rolul ei, iar oxidul nitric e foarte bun pentru cei ce vor forta. Vitaminele si mineralele sunt bune si pana in 18 ani, calciu la fel, etc.

Exista multe tipuri de suplimente, nu doar "proteine", iar in cazul de fata, STORM nu contine proteine deloc, e alt tip de supliment.

P.S. : pe cine imi arati din pitesti, pe Racoveanu?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cosmin86):

rolling on the floor daca te-as intreba ceva, unde stai?laughing daca stai in pitesti zi-mi pe unde ca dam o tura diseara cu masina tongue si iti arat si pe acel tovaras.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stau in Bucuresti dar sunt din pitesti. Vin din cand in cand in vizita la ai mei

iti trimis pe privat id-ul meu, da-mi add si vorbim

| sniper2998 a răspuns:

La 65 kg te risti cu asa ceva...

| FloriNk a răspuns:

Nu te afecteaza cu nimic, este o alegere foarte buna sa iei storm universal, dar incearca sa iei si altceva pe langa acesta o vitamina E, dar nu prea multa sa nu te ingrasi.

| Roxii12 a răspuns:

Pai pentru ce vrei sa iei? Cu ce scop? big grin

| IryLoveShadow a răspuns:

Nu fa prostia asta de la o varsta asa frageda nu are rost. mai asteapta si fa sala in continuare

| andreiosman a răspuns:

Pai se poate sa te afecteze la inima.

| Goldenboy97 a răspuns (pentru andreiosman):

De un *** mea sti tu ca afecteaza inima, zi tu mie ce substanta iti afecteaza inima. Chestia aia e un supliment pe baza de creatina si oxid nitric asa ca nu mai comenta aiurea. Inainte sa comentezi mai documenteaza-te.