| Volkswagen123 a întrebat:

Am 16 ani, fac sala de un an, o sa cresc in masa musculară dacă iau Thewhey (myprotein) + Animal pak, pe lângă antrenamente intense la sala + dieta echilibrata?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca intr-un an de zile de cand faci sala nu ti-a crescut masa musculara, inseamna ca ceea ce faci este gresit si nu functioneaza pentru tine.
Ideal este sa nu iei nici o porcarie sintetica, pentru ca-ti dezechilibreaza hormonii si vei avea afectata toata sanatatea.
lasa sala, ca la 16 ani ai nevoeid e un sport care sa te ajute sa te dezvolti uniform, inclusiv mental. Alege un sport de adolescenti: inot, volei, fotbal, handbal, baschet si practica-l zilnic, ca ala facemuschi, dar si dezvolta armonios intreg corpul.
Sala o practici dupa 20 de ani, cand corpul tau si-a incheiat cresterea si dezvoltarea si nu mai mergi taota ziua sa bati mingea sau sa alergi, ca in copilarie.
La varsta asta, este important sa manaci sanatos si sa faci mult sport, ca sa te dezvolti armonios si sanatos.

| Sn4k3 a răspuns:

Daca stii ce-i aia dieta echilibrata, da.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu te lua dupa KatyEscu pentru ca nici nu are habar ce prostii scoate pe gura nefiind in stare sa diferentieze steroizii de suplimente.In mod normal ar trebui sa te ajute sa cresti in masa.Dar de 1 an de cand faci nu te-ai dezvoltat deloc? Asta mi s-a parut ca vrei sa spui.Prin dieta echilibrata ce intelegi tu? Ca eu inteleg o dieta specifica pentru slabit si/sau detoxifierea colonului.Tu ai nevoie de mancare multa si buna(carne, oua, lapte, branza, legume proaspete) dietele echilibrate sunt pentru vegani si yogisti.

| raMLesS a răspuns (pentru siriusblack98):

In legatura cu KatyEscu, ai 1000% dreptate, m-am certat cu ea pe tema asta si mi-a dat block de frica, nu mai avea argumente rolling on the floor

| AnastasiaK a răspuns (pentru raMLesS):

Le-a dat ignore cam tuturor de pe aici...ca sa poata abera linistita fara s-o intrerupem noi