| Volkswagen123 a întrebat:

Fac sala de aproape un an, am 16 ani și iau thewhey de la myprotein și de aproape un an nu se cunoaște mare lucru, nu pot sa zic ca nu e o schimbare, dar e mică, deși fac tot ce îmi spune instructorul de la sala, as vrea sa iau pe lângă thewhey, și animal pak, oare in 3-4 luni o sa înceapă sa se vadă cât de cât diferența? Nu am așteptări ca in 3-4 luni sa fiu plin de mușchi, dat cât de cât

Răspuns Câştigător
| heracles a răspuns:

Buna, instructor de 2 bani, parerea mea as-ti schimbi instructorul si ai grija la prafurile alea pe care le tot iei, proteina se gaseste si in alimentele de zi cu zi, trebuie doar sa le cunosti
iti spun eu cateva alimente, oul, ficatul, piept de pui, nuci, muschi de porc sau vita, e.t.c.

Răspuns Apreciat de Editori
| siriusblack98 a răspuns:

Inca ai nevoie de instructor dupa 12 luni de sala? Parerea mea sincera este ca poti sa bagi ce suplimente vrei tu,ceva faci gresit.Ori in alimentatie este o problema,ori antrenamentul tau este gresit sau executia este incorecta. Poate ca desteptul ala de instructor nu ti-a dat sa faci un antrenament care favorizeaza cresterea in masa, poate nu ti-a explicat cate repetari sa faci si in ce fel, numarul de serii poate iar sa fie eronat, cine stie ce faci tu acolo?! Sau mai ramane o varianta pe care multi nu o iau in seama, mama natura nu a tinut cu tine.Adica genetica ta nu este favorabila cresterii in masa.Iar in cazul asta nu ai ce face.

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Supliemntele conteaza 10%, alimentatia 90%.

De-aia esueaza toti inceaptorii... ca toti se axeaza pe "iau proteine, iau creatina, bag glutamina, etc."... se axeaza asa de mult pe ceva ce e aproape NESEMNIFICATIV.

Spre exemplu: ai jurnal de alimentatie? Evident ca NU... ca de ce ai pune accent pe ceva ce conteaza 90%?

| anonimg a răspuns:

Trebuie să ai grijă la excesul de proteine, pentru ca să nu îți distrugi ficatul.
Mulți arată bine pe dinafară, dar nici ei nu știu cât de putrezi sunt pe interior.
Consider că atunci când se practică astfel de sporturi, vizita medicală trebuie să fie în fiecare lună; iar suplimentele să fie luate după sfatul medicului -pentru că este bun la unul, poate să fie rău la altul.
Proteinele sunt suplimente; dar baza trebuie să fie hrana.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonimg):

Vizita medicala lunara? De ce? Ca doar nu se antreneaza pentru cine mananca mai multi arde iuti in 60 de secunde.

| Sn4k3 a răspuns:

Trebuie sa si mananci pe langa alea.

| AnastasiaK a răspuns:

Daca faci sala de un an si nu ai rezultate inseamna ca faci ceva gresit, iar solutia nu e sa bagi mai multe suplimente, ci sa te uiti la chestiile de baza. Cu alimentatia si odihna cum stai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-a schimbat antrenamentul acel instructor? Intr-un an de zile ar fi trebuit sa pui in fortã pentru a pune si masã muscularã, sau nu e instructor de fapt. Dupa un an ar fi trebuit sa te lase si singur deoarece ar fi trebuit sa stii ce antrenamente faci, nu sa stea doar lângã tine pentru a-ti lua banii.
Animal iti dã doar energie, te ajuta daca dormi mai putin pe noapte. In rest nu e mare lucru, mai bine ai schimba antrenamentul, surplus caloric si recuperarea sa-ti fie bune, daca vrei rezultate.

| Claxon987 a răspuns:

E clar schimba instructorul, daca ii mai dai si bani e cu atat mai rau. Daca e instructorul salii atunci ia salariu degeaba. Un instructor bun iti spune ce exercitii si cand, observa ce greutati iti trebuie, iti spune ce sa mananci inainte si dupa sala