| 1Bogdan7 a întrebat:

Am fost la sala pentru cateva luni si mergeam de 6 ori pe saptamana, antrenand de 2 ori pe saptamana fiecare grupa musculara si mi-am dat seama ca atat de mult efort fizic nu imi permite sa imi ridic intensitatea la maximum (stand 1 ora si jumatate la sala, destul de greu sa fac in continuu totul la intensitate maxima). Deci ce credeti ca ar trebui sa fac: sa ma duc tot asa, sa scad la o singura data pe saptamana fiecare grupa musculara si cu intensitate maxima sau aveti o idee mai buna? Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| CulturismsiFitness a răspuns:

Ìti recomand sa faci in fiecare zi cate o grupa. De 5 ori pe saptamana e de ajuns. Un secret... Fa la inceput de saptamana picioare.Creste nivelul de testosteron in organism si esti pompat pentru restul saptamanii.

| 1Bogdan7 explică (pentru CulturismsiFitness):

Multumesc mult! Secretul ti-a castigat funda.

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

O grupa pe saptamana, 3-4 antrenamente / saptamana si pui accent pe exercitii de baza, multiarticulare ( nu flexii pentru biceps ).

Daca vrei progrese adevarate... altfel te antrenezi o gramada si ramai firav ( in sportul asta mai mult NU inseamna mai bine ).

| 1Bogdan7 explică (pentru Cosmin86):

Ok multumesc mult. Inca o intrebare: recomanzi un singur antrenament pe saptamana si asupra muschilor abdominali sau de mai multe ori, cum fac majoritatea oamenilor?

| Cosmin86 a răspuns (pentru 1Bogdan7):

O singura data e suficient. Maxim de 2 ori, daca esti obsedat de abdomen.

Culturistii in general ( profesionistii ) nu-l lucreaza deloc si au patratele la 100 kg, pentru ca intra la majoritatea exercitiilor ( daca faci ex. de baza si mai putine de izolare ).

| CristiMC a răspuns:

O grupă musculară se antrenează doar o dată pe saptamană.
Exemplu program:
LUNI:Spate
MARTItongueiept
MIercuri: Pauză
Joitongueicioare
Vineri:Biceps&Antebrat
Sambătă:Triceps&Umeri