| AliceAnnnnna a întrebat:

Am început sa ma duc la sala cu tot cu antrenor. Am o problema. De 2 săptămâni mănânc numai fructe și legume special sa scap de burta bombată. Problema e ca doar dimineata nu se observa burta și se vede plata. Imediat cum mănânc legume se umfla și dintr-o parte se vede urat. Ce as putea face in privința asta? Totusi mănânc legume nu fast-food ca sa se vadă așa umflat. Singura soluție ca sa mi se vadă burta așa ar fi sa nu mănânc in ziua respectiva dar nu pot. In kg am scăzut 3 kg. Eu ma duc la sala doar pentru abdomenul ăla lucrat slim cu ușoare pătrățele, nu ca sa slăbesc. De kg scap dar de burta cum mănânc o salata imediat se vede acel "balon".

Răspuns Câştigător
| BuLaNNNeL a răspuns:

În primul rând, un abdomen bine conturat, definit reprezintă un strat adipos redus, iar pentru noi, oamenii naturali acest lucru este un risc la sănătatea noastră. Organismul are nevoie de grăsime pentru a functiona corect si pentru a avea energie. Nu degeaba este indicat, ca bărbat, minim 60g grasimi / zi pentru a ajuta la eliberarea a mai mult testosteron liber in corp. (Bineînțeles, alături de antrenamente și odihna).
În al 2 lea rand, "se umfla" fiindca tot ce consumi ajunge acolo, unde urmeaza sa se digere, descompuna in macro si micronutrienti.
Nu e ok sa manânci numai fructe si legume.
Organismul slabeste de unde vrea el, dar in timp, o va face uniform.
Genetica proasta - va fi o adevarata provocare sa scapi de burta sau chiar imposibil (asta daca vrei sa fii si sanatoasa).

| DanielHX a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Ador cum nu ai precizat ca balonarea se datoreaza continutului ridicat de fibre in fructe/legume. N-ar strica sa nu mai dea toti ce se cred experimentati sfaturi.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru DanielHX):

Bai expertule, ai idee cam cât ar trebui să mănânci ca sa faci exces de fibre? Si nici atunci nu e batut in cuie ca te balonezi. Iar acest exces de fibre, cine mi-l poate determina?

4 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

E normal sa se intample asta, toti au asa. Ce vezi prin poze si pe Youtube sunt oameni pregatiti ca sa arate asa.

| TheGentleman a răspuns:

Ai gaze. Fructele fermentează