| Ilovedinero a întrebat:

Am o intrebare.De ce oamenii care fac sporturi de contact sunt catalogati " periculosi" sau " rai"? Este pur si simplu job-ul nostru.Majoritatea in viata reala sunt cei mai dulci oameni.Periculos este si un nebun care poate sa omoare un om in somn.

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Sunt doar prejudecati inutile pe care le intalnesti oriunde, indiferent ce faci/lucrezi.Mai bine e sa le ignori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul & toate pleacă de la prejudecăți! Prejudecăți, care ( în unele cazuri, fără generalizări! - sau, așa ar trebui! STOP PREJUDECĂȚI GENERALIZATE! ) - ei bine, uneori, pornesc măcar! De la un " sâmbure " de adevăr!
Ideea e, mulți dintre cei care practică sporturi de contact, nu o fac doar strict pentru autoapărare! ci, pentru a se da smardoi pe stradă sau a impresiona gagicute cu creierul cât un sâmbure de nucă!
Genul ăștia de " sportivi " se numesc simplu : cocalari- bombardieri! Adică, genul ăsta...

https://youtu.be/4Agv6OxyxFE?feature=shared

https://youtu.be/FVHSQ9nx1g4?feature=shared

Cu apucături de Jet Li, dar cu caracter 100% construit prin Ferentari - Romania-i cea mai tare! )))

Periculoși, sunt pentru că pumnul minte nu are! ( uneori & câteodată happy )
Și răi, pentru ca unii vor sa se dea smardoii cartierului ( asta e motivația lor! din spatele artelor marțiale) și, ca să-și dovedească că au valoare de-aia mare, vor apuca pe cine prind la bătaie! Important e să fie! 7 dintr-o lovitură, dacă se poate! laughing Motivul nu contează, doar cantitatea, și morții și răniții! laughing

Desigur, am dat motive, de unde pornesc, în fapt, aceste prejudecăți! Nu toți au / avem happy creierul de găină și caracterul de urangutan / babuin! happy ))
Unii ( majoritatea, cred! ), sunt oameni perfect echilibrați, CU CREIER ATAȘAT ȘI ÎN PERFECTĂ FUNCȚIUNE! Care știu să-și folosească atât mușchiul cât și creierul, în concordanță! Și echilibru! # RESPECT! #

Mai sus, ai văzut cum reacționează o " primată dresată ", vezi și cum reacționează un Sportiv, cum am spus...
Un Adevărat Sportiv! Și OM/ CARACTER!

https://youtube.com/shorts/YgKugm0gt_c?feature=shared

#RESPECT! #

E O DIFERENȚĂ ÎNTRE OM ȘI OM! ȘI ÎNTRE SPORTIV ȘI SPORTIV! NU DOAR MUȘCHIUL FACE DIFERENȚA! ( Și, da! O face! happy ) DAR ȘI ( MAI ALES! ) - GÂNDIREA!

| SkandallKamataru a răspuns:

Pentru ca sunt in stare sa te bata rau de tot laughing

| Ilovedinero explică (pentru SkandallKamataru):

Dar daca vine unul cu un cutit pe strada nu iti poatr face acelasi lucru.Nu avem voie sa volosim violenta decat pentru autoaparare

| SkandallKamataru a răspuns (pentru Ilovedinero):

Trebuie sa eviti pe cat se poate conflictele

| RaiderX a răspuns:

Sunt uneori considerați periculoși din cauza naturii sporturilor lor, dar în realitate, majoritatea sunt profesioniști respectați, iar comportamentul lor în viața de zi cu zi nu corespunde stereotipurilor negative asociate. Gândiți-vă la un chirurg - poate fi văzut ca o persoană care "taie" oameni, dar în realitate, sunt profesioniști dedicati să salveze vieți și să îmbunătățească starea de sănătate a oamenilor.