| aurelianmarius a întrebat:

Am si eu o intrebare la care vreau un raspuns de la cineva care se pricepe, practica si este in domeniul culturismului : deci eu fac sala de 1 an; de 3 luni am inceput sa iau suplimente am inceput cu ceva de la redis, mai apoi gigant pro mass si creatina mai exact care-alkalyn si pot zice ca ma simt destul de bine singura chestie e ca iau destul de greu in masa ( am aproape 17 ani 1.70 si 62 de kg ) cineva ma sfatuit sa incep un ciclu cu danabol ( 1 pastila inainte de antrenament si una la 4 ore dupa ) o doza mica sa iau timp de o luna si apoi o luna pauza el mi-a zis ca a luat si nu te afecteaza atata timp cat nu faci exces si mi-a mai zis ca pe mine m-ar ajuta si sa cresc in inaltime pentru ca mareste secretia de testosteron, ce vreau sa va intreb mai exact e daca ar fi bine sa incep un astfel de ciclu si daca incep dupa ce il termin daca trebuie sa iau un detoxifiant ceva pentru ficat. Multumesc anticipat funda. Va rog frumos cei care nu se pricep sa nu de-a raspunsuri aiurea.

Răspuns Câştigător
| stefanradu a răspuns:

NU FOLOSI STEROIZI de la 17 ani. De fapt, nu folosi steroizi niciodata. Steroizii iti maresc secretia de testosteron, dar organismul tau nu o sa mai produca, si o sa duca la dezechilibre hormonale grave.

La 17 ani, ai destul testosteron pentru a pune masa musculara cu un program solid de antrenament, o alimentatie corecta si odihna.
Daca vrei detalii despre exercitii si alimentatie, intra pe www.hunkbody.ro

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| vasile911 a răspuns:

Eu folosesc Probolan50. Nu sunt demult pe piata romaneasca, dar daca vrei sa afli mai multe despre ei poti intra pe http://probolan50.ro/suplimente-nutritive-culturism-steroizi-anabolizanti

| DrPlesa a răspuns:

Iti pot recomanda programul meu de antrenament care te va ajuta sa te dezvolti ca o buruiana insa nu doresc sa il fac public asa oricui.Da-mi un privat si vorbim acolo.

| aurelianmarius explică (pentru DrPlesa):

Nu imi da voie sa dau mesaj pe privat zice ca is memebru junior sau asa ceva. Uite idul meu savut_aurel