| chiara a întrebat:

As vrea sa mai scap putin de burta. Nu sunt o persoana grasa, am 48 de kg la 157cm. Dupa ce am nascut am ramas cu putina burtica, nu sunt nici o mancacioasa, dar efectiv nu imi place. Inainte dadeam mai usor burtica jos, acum cu inaintarea in varsta nu mai am arderile la fel de rapide. Ce exercitii sa pot face acasa, ca timp sa aung la sala nu am? Nu as vrea sa slabesc prea mult in restul corpului, cisa lucrez mai mult muschiii abdominali.

6 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Daca lucrezi muschii abdominali, nu scapi obligatoriu de burta...doar lucrezi niste mușchi. Slabirea se realizeaza prin deficit caloric, adica trebuie la finalul zilei sa ai un aport mai mic de calorii decat arde organismul tau. Acum, exista mai multe variante prin care poti realiza acest deficit. Prespunand ca alimentatia ta actuala e de mentinere, poti ori sa manânci mai putin si vei slabi cu timpul, ori sa adaugi sport (prin care arzi calorii) si realizezi deficitul asa. Poti sa le faci si pe ambele, dar indiferent ce cale alegi, nu ai cum sa slabesti strict dintr-o anumita zona.

| Lowkee a răspuns (pentru AnastasiaK):

Ba ar face bine sa lucreze lucreze muschii abdominali, ca daca sunt slabi, burta poate sa protruda chiar daca e slaba. Daca muschii sunt tari atunci burta o sa se aplatizeze cu tot cu grasime, care ma indoiesc ca e multa, dupa cum a zis ca nu prea ii place sa manance. Ca sa rapund la intrebare, vezi ca sunt o gramada de video-uri pe Youtube pe tema asta.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Lowkee):

Ok, ai zis fix o prostie. Altceva?

| Lowkee a răspuns (pentru AnastasiaK):

"nu sunt o persoana grasa"

tu ii zici sa slabeasca. problema la ea e lipsa masei musculare.

altceva... as zice ceva de maica-ta dar ma abtin.

pup.

| AnastasiaK a răspuns (pentru Lowkee):

Faptul ca ea zice ca nu e o persoana grasa, nu inseamna ca are un procent de grasime scazut. Daca avea, in loc de burtica, vedea patratele. Eu i-am zis cum rezolva strict problema despre care a intrebat. Nu o opreste nimeni sa mearga la sala si sa puna masa musculara (care se pune cu exercitii cu greutati si cu surplus caloric), dar grasimea abdominala tot NU dispare cu exercitii pentru abdomen.

In rest, n-ai decat sa spui ce vrei. Iti dai seama ca-mi si pasa rau de tot ce alte prostii mai scoti.

| ancaval a răspuns:

Apă cu lămâie, dimineața, pe stomacul gol, dacă nu ai probleme cu stomacul. Îți mai taie pofta de mâncare, nu cere corpul dulce, e bună pentru infecție urinară, etc.