| Sbaaaaaaaaaaaaa a întrebat:

As vrea sa stiu cum pot sa dau mai tare in minge, adica sa dau bombeuri? Ce fel de exercitii trebuie sa fac ca sa-mi formez muschii de la picioare pentru a suta mai tare?

Ps.Sut cam slabut...

Răspuns Câştigător
| thefastalex a răspuns:

Eu fac fotbal si nu am cine sti ce muschi la picior.....pentru a suta tare :
1.Trebuie sa sutezi cu siretul plin in centrul mingii...(nu cu spitul )
pentru a suta tare pe sus, inainte de sut te las cu corpul pe spate; si pentru a suta tare pe jos te lasi cu corpul pe minge... succes.
Funda?

| IulianSuciu a răspuns (pentru thefastalex):

Chiar as vrea sa stiu si eu cum adica te lasi cu corpul pe minge?

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Extensii la aparatul cu greutati, la sala. e foarte asemanatoare cu miscarea cand dai in minge si lucreaza aceeasi muschi.

Poti incerca si genoflexiuni cu haltera sau umeri sau ridicari pe varfuri cu greutate ( pentru gambe )

| Caprioru_Cosmin_1995 a răspuns:

Eu am muschi la picioare ce trebuie sa faci
1) cu ce tragi
Raspuns: Stangul e bun
2)cu ce tragi
Raspun : Siret e bun
3)La cata viteza ajungi tu sa dia sut
Eu ajung la :72MHP

Atata e skillu meu

Fal si tu sa vad ce skill ai ce te pot ajuta

| Habsen a răspuns:

Ca sa suti cu cat mai multa precizie si car mai tare incearca atunci cand suti sa tii spatele drept si piciorul stang(daca suti cu dreptul daca nu cel drept)sa fie cat mai aproape de minge cand suti

| xF1n3Ti a răspuns:

Casa suti tare nu neaparat cu siretul (bleack nu imi place deloc sa sut cu siretul)poti suta cu latul asa dai pe parti sau de mai multe ori bara gol si casa suti tare cu latul iti trebuie un elan foarte bun incepi sa faci pasi mici dupa cand esti aproate de minge pui piciorul celalalt pe care nu suti cu el il pui langa minge si cu piciorul celalalt dai in minge



Sper ca te-am ajutat

| DuuDu_DuDu_1998 a răspuns:

Eu inainte dadeam cu interiorul, dadeam un efect se mirau si aia mari... dupa am inceput sa dau ca CR7 (Cristiano Ronaldo) cum da el la penalty stii cu snuru (http://www.youtube.com/watch?v=023f5zZhJ6w ) asa si tot am dat asa ..si mi-a intrat in sange acum dau numa asa si rup eu is in clasa 7 si joc cu aia de-a 11, 12 si ii scot si pe aia la poarta in poarta. ..si ca sa dai mai tare cu snuru incearca sa o prinzi un pic si cu interioru. si daca esti dreptaci cand sutezi stangul sa il ai in dreptul mingi, nici mai infata nici mai insapte.