| RalucaStefaniaMaria a întrebat:

Bună! Această situație este foarte nașpa pentru mine. Eu fac de 4 ani Judo,dar colegii si antrenorul nu sunt unii foarte amabili,si eu chiar as vrea sa ma las de acest sport, si sa ma apuc de altul. Având în vedere că eu m-am apucat de Judo de dragul părinților. As vrea sa ma apuc de tenis, eu locuiesc un județul Constanța, si singura sală de tenis este in Mamaia, si problema este ca este destul de scump, si departe, iar microbuzul nu este ce mai bună idee.Parintii nu vor sa ma duca pentru ca Judo ul se face gratis. Vă rog dati-mi niste idei,chiar vreau sa ma apuc de acest sport! ☹ p.s- Nu fac mult până în Mamaia, deocamdată, dar vara cred ca o sa fac o oră pe drum

Răspuns Câştigător
| Leatherface4ever a răspuns:

Ar trebui sa le explici părinților ca colegi nu se comporta prea ok cu tine si ca ar trebui sa îți ofere libertatea de a alege sa faci ceea ce îți place ție nu lor, și ca consideri ca acești 4 ani te-a ajutat și ca vrei sa practici alt sport.

Explicale ca te simți constrâns sa mai continui ca acest lucru te face nefericita si îți ia toată energia și ca ai vrea sa te apuci de altceva, dacă te iubesc cu adevărat sa îți ofere libertatea de a alege ce îți place să faci tu cu adevărat și nu ce prefera ei.

1 răspuns: