anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, am 16 ani, sunt fata si vreau sa ma apuc de sala.Sunt cam slaba si as vrea sa imi tonifiez putin corpul, dar nu sa ma ingras.As dori, sa imi spuna, cineva care se pricepe cam tot ce ar trebui sa stiu despre sala.Cat de des trebuie sa merg, ce trebuie sa mananc, ce exercitii trebuie sa fac etc.Multumescc!

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gaseste pe YouTube pe cineva cauta "grow your butt" si vei gasi o gramada de exercitii si poti gasi pe cineva sa te invete si contra cost, nu iti lua antrenor deoarece doar o sa-ti bata joc se buzunarul tau asculta din experienta unor femei cu experienta de multi ani in spate (nu culturiste) si nici care Mai fac powerlifting

Ce exercitii as zice ca functioneaza 100% ar fi fandari, genu(box squat), hip trust, hip bridge, hiperextension, romanian deadlift
Si ca pompare kick backs exercitiul ala de legi cablul de un picior

| DovleacTurbat a răspuns:

La 43 kg cam ce tonifiere vrei sa obti? Cunosti pe deplin insemnatatea cuvantului "tonifiat"?

| Surtulecs a răspuns:

Buna! Te poti duce sa te inscrii la o sala de prin apropiere. Exista antrenor ce te poate indruma spre anumite exercitii si sa iti ofere informatii suplimentare legate de alimentatie si de suplimentele suplimentare din caz ca va fi nevoie. Nu costa mult un abonament lunar, depinde de sala unde doriti sa mergeti si de dotarile ei. Nu va pot oferi anumite informatii legate de exercitii sau de alimentatie deoarece acestea se dau dupa forma corpului, rezistenta acestuia, puterea acestuia, pentru ca e usor sa iti depasesti parametrii corpului si sa activezi fara sa iti doresti anumite probleme de sanatate! Un mic sfat, ar trebui ca dupa ce te-ai gandit sa te inscrii la un club fitness, sa te duci la un doctor sa faci un control medical si sa iti spuna mai exact daca esti apta de efort.

Sper ca te-am ajutat!

| heracles a răspuns:

Vreau sa-mi tonifiez putin corpul, pai nu poti sa menti la un grad ridicat ''tonusul muscular'' poate vrei sa zici ca doresti sa-ti formezi un corp (armonios dezvoltat)un exemplu de mentinere a tonusului muscular este'' muschiul mandibulei''care se afla intr-o continua semi-contractie, varul meu a terminat liceul sportiv si stiu ce vorbesc, pentru ati dezvolta corpul armonios, nu-ti trebuie sala, poti sa faci acasa exercitile fizice, prin exercitii fizice nu-ti creste masa musculara poti doar sa-ti formezi un corp frumos, sa-ti formezi patratelele, e.t.c.

| heracles a răspuns:

De exemplu ai putea incepe cu abdomene+jogging+stretching, sau poti sa faci si exercitii izometrice adica de exemplu pentru. abdomen poti sa te asezi in pozitia briceag si sa te mentii cat de mult poti, pentru flotari daca iti este greu sa faci flotari, te poti pune in pozitia ''flotare'' si la fel sa te mentii cat poti tu, pentru picioare poti face genuflexiuni sau, sa stai in pozitia semiflexie cat poti tu, si pentru spate (o sa moara baietii dupa tine) daca iti formezi un spate frumos dezvoltat, prin inot(sportul complet)iti arde caloriile de numa numa.

Răspuns utilizator avertizat
| AlexPatriciu a răspuns:

Are dreptate cobra, daca ai bani nu strica antrenor personal iar daca esti din Bucuresti te duce la 500 600 de lei pe luna, indicat la inceput ar fi sa te duci 3 zile pe saptamana, sau o zi da una nu, daca exagerezi de la inceput cu 5 sau 6 antrenamente pe sapt nu o sa te ti de sala garantat.mai trebuie sa iei si suplimente si sa mananci bine. daca esti din buc pot sa iti recomand cate ceva care sa te ajute.

| LoveMeBabyasdfg a răspuns (pentru AlexPatriciu):

Multumesc.Sunt din Brasov happy