| Irinel27n a întrebat:

Bună! Am 21 de ani și iubesc fotbalul, de fiecare dată când ma gândesc la o echipa mare de fotbal, ma i-a un gol în stomac, sau când ma gândesc la meci. Eu joc la o echipa de mini fotbal, dar nu este suficient pentru mine, îmi doresc să joc la o echipa adevărată, pe teren mare...dar, nu știu cum sa încep, sa găsesc acea echipă. As sta zi de zi pe terenul de fotbal. Va rog, un sfat ar fi bine venit!

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Iți poți cumpăra un cort si sa fii toată ziua pe un teren de fotbal, daca erai bun te vedea vreo echipa, acum e perioada de glorie a unui sportiv, tu visează in continuare, si naționala are un gol in stomac la cați bani ar merita in acele meciuri

| Violleta2022 a răspuns:

Tot ce poti sa faci este sa mergi la un club sportiv care au echipa de fotbal si sa ceri sa fii evaluat/testat, de antrenorul de acolo.

| wildthing a răspuns:

La 21 de ani cred ca trebuie sa fii realist si sa-ti dai seama ca esti prea batran sa prinzi o echipa mare, presupun eu ca tu chiar visezi la prima divizie sau ceva...
Dar uite, daca as fi in locul tau si m-as considera bun, as lua mai multe echipe la rand si as intreba daca exista posibilitatea sa dau probe... poate se intampla vreun miracol si sunt acceptat la vreo echipa semnificativa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La vârsta asta nici prin pile nu prea poți sa îți găsești o echipa, poate doar în cazul in care ai fi un Cristiano Ronaldo, trebuia sa te gândești la acest lucru mai devreme.

| denis15125f2d2f21 a răspuns:

Salut, poti deveni cunoscut si sa intri la echipa de fotbal dorita doar aratandule antrenorilor ce poti face, ei bine poti sa te duci la concursuri desfasurate public dar evident ca trebuie si antrenament si acolo le arati tuturora talentele tale de fotbalist, spor!